Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαγγέλης Κλωνής: Ο κεφαλονίτης παγκόσμιος ήρωας- Σύμβολο θάρρους και ανδρείας! (video)

Βαγγέλης Κλωνής: Ο κεφαλονίτης παγκόσμιος ήρωας- Σύμβολο θάρρους και ανδρείας! (video)

Βαγγέλης Κλωνής: Ο κεφαλονίτης παγκόσμιος ήρωας- Σύμβολο θάρρους και ανδρείας! (video) post thumbnail image

Αποκλειστική συνέντευξη σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης της χήρας του ήρωα του β’ παγκοσμίου πολέμου, Βαγγέλη Κλωνή, που δοξάστηκε στα πέρατα της γής.

Ένας άνθρωπος που η συμβολή του στην απόβαση της Νορμανδίας ήταν καθοριστική.

Δεν φοβήθηκε, δεν δείλιασε, δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Σύμβολο ανδρείας και θάρρους.

Μια φωτογραφία, αφορμή να ξετυλιχτεί το κουβάρι της ζωής του και να διαδώσει σε όλο τον κόσμο ότι αυτός ο άνδρας ήταν Κεφαλονίτης.

Η σύζυγός του, μίλησε για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης και φώτισε διάφορες πτυχές της ζωής του αλλά και της κοινής ζωής τους. Συγκίνηση και υπερηφάνεια.

Ο Δημήτρης Αλοϊζος, ακούει την κυρία Κική Κλωνή με ενδιαφέρον να του αφηγείται γεγονότα που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστούν.

Ο Γιάννης Παπαδάτος αποτυπώνει (με την βοήθεια της κάμερας) όλες τις στιγμές κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης.

Παρακολουθήστε όλα όσα είπε η κα Κική Κλωνή στον Δημήτρη Αλοϊζο.

Κάμερα- σκηνοθετική επιμέλεια: Γιάννης Παπαδάτος

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημήτρης Αλοϊζος

Related Post

Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»

Την άποψή του για το Αρχαιολογικό Μουσείο, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Από τον κο Παντελειό έγινε

Θέμης Βαλσαμής: «Ευελπιστούμε στην βοήθεια Περιφέρειας και Δήμων»Θέμης Βαλσαμής: «Ευελπιστούμε στην βοήθεια Περιφέρειας και Δήμων»

O πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Θέμης Βαλσαμής, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και μίλησε για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν το τοπικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος αναφέρθηκε σε

Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε καθημερινό αγώνα και θέλουμε την βοήθεια της κοινωνίας»Σπύρος Σαμούρης: «Δίνουμε καθημερινό αγώνα και θέλουμε την βοήθεια της κοινωνίας»

Συνέντευξη παραχώρησε στην  εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» , ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης . Σκοπός της συνέντευξης ήταν να ενημερώσει για θέματα της αρμοδιότητας του αλλά και να δώσει