Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Χρήστος Κοκκόλης: «Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ψυγείο – Είμαστε κακότυχοι»

Χρήστος Κοκκόλης: «Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ψυγείο – Είμαστε κακότυχοι»

Χρήστος Κοκκόλης: «Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ψυγείο – Είμαστε κακότυχοι» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της Άσσου Χρήστος Κοκκόλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του 5 μήνες μετά το πέρασμα του ΙΑΝΟΥ.

«Έχουμε διαφορετική τύχη και αντιμετώπιση από τους άλλους Έλληνες» ήταν τα πρώτα λόγια του κου Κοκκόλη υπογραμμίζοντας ότι στην Ελλάδα αυτό που φταίει είναι το σύστημα. Μέσα στους «κακότυχους» συμπεριέλαβε και τους κατοίκους της Καρδίτσας και της Σάμου που έχουν υποστεί φυσική καταστροφή. Εξήγησε παράλληλα ότι η γραφειοκρατία και το σύστημα δεν βοηθάνε και αποκάλυψε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αυτοί την στιγμή δεν έχουν λάβει καμία ενίσχυση και δεν έχουν ούτε ψυγείο, ενώ άλλοι που δεν είχαν πολλές καταστροφές έχουν πάρει λεφτά.

Ο κος Κοκκόλης δεν έκρυψε την ανησυχία του για το τι θα γίνει το καλοκαίρι. «Αν τελικά ανοίξουμε το καλοκαίρι, πως θα δεχτούμε τον κόσμο;» αναρωτήθηκε και άρχισε να αναφέρει ένα ένα τα προβλήματα που υπάρχουν στο χωριό του. «Τα μπάζα έφυγαν κατά 80%. Οι δρόμοι είναι κατεστραμμένοι, η θάλασσα είναι γεμάτη με λάσπη» υπογράμμισε και τόνισε ότι πρέπει να γίνουν έργα και από την στιγμή που έχει κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κάποια από τα έργα μπορούν να γίνουν και χωρίς μελέτη.

«Έχουν γίνει ενέργειες για να έρθουν δύτες και να μαζέψουν πράγματα από την θάλασσα. Υπάρχουν τραπέζια μέσα στην θάλασσα» τόνισε. Μάλιστα υπενθύμισε ότι έχει στείλει ο ίδιος επιστολή στον Πρωθυπουργό και όπως είπε: «Δεν ξέρω αν θα την διαβάσει, αλλά είχα υποχρέωση να το κάνω». Μίλησε και για την δυσκολία που υπάρχει με την καταβολή της παγίας ενίσχυσης προς τους προέδρους κοινοτήτων και υποστήριξε ότι ο ίδιος έχει βάλει 5 χιλιάδες ευρώ από την τσέπη του, για δουλειές που έγιναν στο χωριό.

Τέλος, ο Πρόεδρος αφιέρωσε δυο στίχους στο χωριό του, οι οποίοι μάλιστα περικλείουν όλη την αγάπη που έχει για τον τόπο του:

«Να ‘χα ακόμα μια ζωή να σε κοιτάζω μόνο,

βάλσαμο είναι τα μάτια σου για της καρδιάς τον πόνο».

 

Related Post

Παναγής Καππάτος: «Νοσοκομείο και ΤΕΙ Ληξουρίου οι προτεραιότητές  μου»Παναγής Καππάτος: «Νοσοκομείο και ΤΕΙ Ληξουρίου οι προτεραιότητές  μου»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος για μια συζήτηση με κυρίαρχο θέμα την υγεία και τις δομές της στο νησί. Με

Διονύσης Αραβαντινός:  «Δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε μαχητικά για να διατηρηθεί το τμήμα»Διονύσης Αραβαντινός:  «Δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε μαχητικά για να διατηρηθεί το τμήμα»

Στον Cosmos 96,5  και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κος Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα κοντά στους φοιτητές που παλεύουν

Διονύσης Αραβαντινός:Αυτή δεν είναι Δημοτική Αρχή των αγώνων, αλλά της ύπνωσης!Διονύσης Αραβαντινός:Αυτή δεν είναι Δημοτική Αρχή των αγώνων, αλλά της ύπνωσης!

Καταιγιστικός για μια ακόμα φορά, ο δημοτικός σύμβουλος της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Δριμύ κατηγορώ προς την Δημοτική