Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού»

Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού»

Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού» post thumbnail image

Απάντηση στις καταγγελίες για την άσκοπη κοπή δέντρων και «δολοφονία» αυτών έδωσε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ο κος Σαμούρης αρχικά αμφισβήτησε το όνομα του υπογράφοντος την καταγγελία.  Παράλληλα ο κος Σαμούρης επισήμανε ότι δεν καταστρέφει δέντρα αλλά δουλειά του είναι να φυτεύει. Εξήγησε παράλληλα, ότι τα δέντρα στην Λεωφόρο ήταν κομμένα και ξεραμένα τα τελευταία 5 χρόνια. «Εγώ θα φυτεύσω καινούργια δέντρα, μουριές. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και τι κάνω. Είμαι εδώ για να αγωνίζομαι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αντιδήμαρχος εξέφρασε και την άποψή του σχετικά με μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Λυκούδης, αναφορικά με τους χώρους Πολιτισμού που χρειάζεται το νησί μας. «Γιατί ο Γιάννης, που ενδιαφέρεται για τον πολιτισμό, δεν ψήφισε θετικά, όταν φέραμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ακολούθησε την γραμμή της παράταξής του; Μάλιστα η παράταξή του έλεγε ότι όταν ξαναεκλεγούν θα το κάνουν πάλι Δημαρχείο» επισήμανε ο κος Σαμούρης υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος και η παράταξή του έχουν πολύ περισσότερη ευαισθησία σε θέματα πολιτισμού από άλλους και θέλουν να υπάρχουν πολλοί χώροι πολιτισμού.

 

Related Post

Σιμωτάς (Αρκείσιος): «Δεν φταίει η μουσική. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα»Σιμωτάς (Αρκείσιος): «Δεν φταίει η μουσική. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα»

O πρόεδρος του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων «Ο Αρκείσιος» Μάκης Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την επανεκκίνηση του κλάδου τους και εκφράζοντας την ανησυχία του για το τι

Σπύρος Σαμούρης: Το μεράκι της αυτοδιοίκησης είναι μέσα μας. Είναι πάθος , είναι αγάπηΣπύρος Σαμούρης: Το μεράκι της αυτοδιοίκησης είναι μέσα μας. Είναι πάθος , είναι αγάπη

Ο Σπύρος Σαμούρης, ως δημοτικός σύμβουλος – πλέον- με την Δημοτική Συμπολιτεία, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Μίλησε για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών που είναι ακόμα

Δημήτρης Μαρκάτος: «Έχει ζητηθεί το κλείσιμο όλων  των σχολείων για 2 εβδομάδες»Δημήτρης Μαρκάτος: «Έχει ζητηθεί το κλείσιμο όλων  των σχολείων για 2 εβδομάδες»

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς Δημήτρης Μαρκάτος  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να περιγράψει την επιδημιολογική κατάσταση στα σχολεία της Κεφαλονιάς. «Προσπαθούμε. Τα πράγματα είναι