Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη

Διονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, Διονύσης Αραβαντινός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.

 Σε μια συνέντευξη που τα θέματα ήταν τα έργα που δεν έχουν γίνει, περιοχές της Κεφαλονιάς που έχουν μαραζώσει, οι αργοί χειρισμοί της Δημοτικής Αρχής για επάνδρωσει τουριστικών προορισμών- αξιοθέατων και το θέμα των ημερών το κλείσιμο του Πλατύ Γιαλού.

Βέβαια, ο Διονύσης Αραβαντινός θέλησε να βάλει και ένα τέλος σε όλα εκείνα τα σενάρια που απορρέουν από δημοσιεύματα πως η “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, θα συνεργαστεί με την “Ισχυρή Κεφαλονιά”, θα πάρει συμβούλους από άλλες παρατάξης κλπ, τονίζοντας ότι πρόκειται για φαιδρά δημοσιεύματα.

Αφού έκανε έναν απολογισμό, όλων όσων έχουν γίνει από την Δημοτική Αρχή έως τώρα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Η Δημοτική Αρχή δεν είναι μόνο ανίκανη, αλλά και επικίνδυνη”!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κου Αραβαντινού.

 

Related Post

Παύλος Παπαδάτος: Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να τον βοηθήσω!Παύλος Παπαδάτος: Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να τον βοηθήσω!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο Παύλος Παπαδάτος. Η συζήτηση ξεκίνησε με την συνομιλία του κου Παπαδάτου με τον Πιερ Μοσκοβισί και όπως αποκάλυψε του έκανε πρόσκληση

Αργύρης Γαβριελάτος: «Καταφέραμε μέσα στην ατυχία μας να κρατήσουμε την ΕΔΑΚΙ»Αργύρης Γαβριελάτος: «Καταφέραμε μέσα στην ατυχία μας να κρατήσουμε την ΕΔΑΚΙ»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή για αυτή την επικοινωνία στάθηκε η ανακοίνωση που εξέδωσε  και απαντούσε σε όλα εκείνα τα

Οδυσσέας Γαλιατσάτος: Ο Πόρος είναι εγκαταλελειμμένος!Οδυσσέας Γαλιατσάτος: Ο Πόρος είναι εγκαταλελειμμένος!

Ο τοπικός σύμβουλος του Πόρου με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», Οδυσσέας Γαλιατσάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»