Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη

Διονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, Διονύσης Αραβαντινός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.

 Σε μια συνέντευξη που τα θέματα ήταν τα έργα που δεν έχουν γίνει, περιοχές της Κεφαλονιάς που έχουν μαραζώσει, οι αργοί χειρισμοί της Δημοτικής Αρχής για επάνδρωσει τουριστικών προορισμών- αξιοθέατων και το θέμα των ημερών το κλείσιμο του Πλατύ Γιαλού.

Βέβαια, ο Διονύσης Αραβαντινός θέλησε να βάλει και ένα τέλος σε όλα εκείνα τα σενάρια που απορρέουν από δημοσιεύματα πως η “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, θα συνεργαστεί με την “Ισχυρή Κεφαλονιά”, θα πάρει συμβούλους από άλλες παρατάξης κλπ, τονίζοντας ότι πρόκειται για φαιδρά δημοσιεύματα.

Αφού έκανε έναν απολογισμό, όλων όσων έχουν γίνει από την Δημοτική Αρχή έως τώρα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Η Δημοτική Αρχή δεν είναι μόνο ανίκανη, αλλά και επικίνδυνη”!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κου Αραβαντινού.

 

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω, για μια καλύτερη ΚεφαλονιάΘεόφιλος Μιχαλάτος: Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω, για μια καλύτερη Κεφαλονιά

Στην τελευταία του προεκλογική εμφάνιση ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Κλίθηκε να απαντήσει σε όλα όσα του προσάπτουν

Γιώργος Τσιλιμιδός: «Η οικογένεια Σκλάβου παραχώρησε στον δήμο τη συλλογή του έργου του»Γιώργος Τσιλιμιδός: «Η οικογένεια Σκλάβου παραχώρησε στον δήμο τη συλλογή του έργου του»

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στον Cosmos 96,5. Ο κος Τσιλιμιδός αποκάλυψε πως πριν την επικοινωνία με την εκπομπή, συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή

Κώστας Βαρτελάτος: «Δεν υπάρχει κυκλοφοριακή αγωγή ούτε στους οδηγούς ούτε στους πεζούς»Κώστας Βαρτελάτος: «Δεν υπάρχει κυκλοφοριακή αγωγή ούτε στους οδηγούς ούτε στους πεζούς»

Ο δάσκαλος οδήγησης Κώστας Βαρτελάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή το νέο νομοσχέδιο που προβλέπει πως η χρήση των ηλεκτρικών πατινιών θα γίνεται μόνο με