Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη

Διονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, Διονύσης Αραβαντινός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.

 Σε μια συνέντευξη που τα θέματα ήταν τα έργα που δεν έχουν γίνει, περιοχές της Κεφαλονιάς που έχουν μαραζώσει, οι αργοί χειρισμοί της Δημοτικής Αρχής για επάνδρωσει τουριστικών προορισμών- αξιοθέατων και το θέμα των ημερών το κλείσιμο του Πλατύ Γιαλού.

Βέβαια, ο Διονύσης Αραβαντινός θέλησε να βάλει και ένα τέλος σε όλα εκείνα τα σενάρια που απορρέουν από δημοσιεύματα πως η “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, θα συνεργαστεί με την “Ισχυρή Κεφαλονιά”, θα πάρει συμβούλους από άλλες παρατάξης κλπ, τονίζοντας ότι πρόκειται για φαιδρά δημοσιεύματα.

Αφού έκανε έναν απολογισμό, όλων όσων έχουν γίνει από την Δημοτική Αρχή έως τώρα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Η Δημοτική Αρχή δεν είναι μόνο ανίκανη, αλλά και επικίνδυνη”!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κου Αραβαντινού.

 

Related Post

Κυριακάτικη Veggera… με οικοδεσπότη τον Κοσμά Κρούσσο!Κυριακάτικη Veggera… με οικοδεσπότη τον Κοσμά Κρούσσο!

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο Κοσμάς Κρούσσος θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου εκθέτοντας το έργο του και προκαλλώντας τον κόσμο να το ερμηνεύσει και βεβαίως να του δώσει… όνομα.

Γάλεμπ Ντιουάνι: «Αρνητικά τα σημερινά τεστ – Να κάνουν όλοι το rapid test»Γάλεμπ Ντιουάνι: «Αρνητικά τα σημερινά τεστ – Να κάνουν όλοι το rapid test»

Ο γιατρός και αντιδήμαρχος Ληξουρίου Γάλεμπ Ντιουάνι φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και ενημέρωσε πως εξελίσσεται η διαδικασία των rapid test με την μέθοδο drive through στο

Μάκης Φόρτες: « Ο εμπαιγμός συνεχίζεται με κατάπτυστες επιστολές  και αίολες υποσχέσεις»Μάκης Φόρτες: « Ο εμπαιγμός συνεχίζεται με κατάπτυστες επιστολές  και αίολες υποσχέσεις»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα» Μάκης  Φόρτες, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», καταγγέλλοντας ότι δεν έχει πάρει καμία απάντηση από την ΠΕΔΙΝ  για να