Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη

Διονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, Διονύσης Αραβαντινός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.

 Σε μια συνέντευξη που τα θέματα ήταν τα έργα που δεν έχουν γίνει, περιοχές της Κεφαλονιάς που έχουν μαραζώσει, οι αργοί χειρισμοί της Δημοτικής Αρχής για επάνδρωσει τουριστικών προορισμών- αξιοθέατων και το θέμα των ημερών το κλείσιμο του Πλατύ Γιαλού.

Βέβαια, ο Διονύσης Αραβαντινός θέλησε να βάλει και ένα τέλος σε όλα εκείνα τα σενάρια που απορρέουν από δημοσιεύματα πως η “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, θα συνεργαστεί με την “Ισχυρή Κεφαλονιά”, θα πάρει συμβούλους από άλλες παρατάξης κλπ, τονίζοντας ότι πρόκειται για φαιδρά δημοσιεύματα.

Αφού έκανε έναν απολογισμό, όλων όσων έχουν γίνει από την Δημοτική Αρχή έως τώρα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Η Δημοτική Αρχή δεν είναι μόνο ανίκανη, αλλά και επικίνδυνη”!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κου Αραβαντινού.

 

Related Post

Γάλεμπ Ντιουάνι: «Αρνητικά τα σημερινά τεστ – Να κάνουν όλοι το rapid test»Γάλεμπ Ντιουάνι: «Αρνητικά τα σημερινά τεστ – Να κάνουν όλοι το rapid test»

Ο γιατρός και αντιδήμαρχος Ληξουρίου Γάλεμπ Ντιουάνι φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και ενημέρωσε πως εξελίσσεται η διαδικασία των rapid test με την μέθοδο drive through στο

Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δύναμη» του Δήμου Σάμης Μιχάλης Γάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Σάμη αλλά ποτέ

Ο Κώστας Πρέντζας στον Cosmos 96,5 για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ»Ο Κώστας Πρέντζας στον Cosmos 96,5 για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο κος Κωνσταντίνος Πρέντζας,  με την ιδιότητά του ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε., για να δώσει πληροφορίες για το καινούργιο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’