Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Αποστολάτος: Το πολύ μέχρι Τετάρτη θα γίνει η Διοικητική παραλαβή!

Γεράσιμος Αποστολάτος: Το πολύ μέχρι Τετάρτη θα γίνει η Διοικητική παραλαβή!

Γεράσιμος Αποστολάτος: Το πολύ μέχρι Τετάρτη θα γίνει η Διοικητική παραλαβή! post thumbnail image

Μέχρι την Τετάρτη το αργότερο Πέμπτη έδωσε διορία ο Πρόεδρος του Γηροκομείου, Γεράσιμος Αποστολάτος για την παραλαβή του γηροκομείου.

Την πρώτη παραλαβή όπως τόνισε, την διοικητική.

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, δήλωσε ότι ήρθε η ώρα αλλά τόνισε ότι ακόμα υπάρχουν ελλείψεις τις οποίες όμως θα παλέψουν προκειμένου να λειτουργήσει. Ένα μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη προσωπικού, που πρέπει να λυθεί άμεσα για να μπορέσουν να λειτουργήσουν 140 κλίνες.

Ακούστε τον κο Αποστολάτο.

 

Related Post

Μάκης Φόρτες: Αρνούμαι να συμμετέχω σε ένα δημοτικό συμβούλιο, θέατρο του παραλόγου!Μάκης Φόρτες: Αρνούμαι να συμμετέχω σε ένα δημοτικό συμβούλιο, θέατρο του παραλόγου!

O Μάκης Φόρτες, ο τέως Δήμαρχος Αργοστολίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, σε μια συνέντευξη με πολλά θέματα αλλά κυριότερο το νομοσχέδιο “Κλεισθένης”.

Σιμωτάς (Αρκείσιος): «Δεν φταίει η μουσική. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα»Σιμωτάς (Αρκείσιος): «Δεν φταίει η μουσική. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα»

O πρόεδρος του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων «Ο Αρκείσιος» Μάκης Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την επανεκκίνηση του κλάδου τους και εκφράζοντας την ανησυχία του για το τι

Κοινό μέτωπο ενάντια στην κατάργηση της ΕΔΑΚΙΚοινό μέτωπο ενάντια στην κατάργηση της ΕΔΑΚΙ

Μετά την άσχημη εξέλιξη που έγινε γνωστή τις τελευταίες ημέρες με το άρθρο 93  νομοσχεδίου που καταργεί την ΕΔΑΚΙ, η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» ήταν αφιερωμένη στο συγκεκριμένο