Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου: «Οι παράνομοι θα μας βρουν απέναντί τους»

Γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου: «Οι παράνομοι θα μας βρουν απέναντί τους»

Γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου: «Οι παράνομοι θα μας βρουν απέναντί τους» post thumbnail image

Ο γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου Αλέξανδρος Πεφάνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο, όταν ένα συμβατικό αυτοκίνητο και χωρίς κανένα διακριτικό μετέφερε τουρίστες εισπράττοντας  κόμιστρο.

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είδαμε ένα συμβατικό ΙΧ να μεταφέρει τουρίστες και να εισπράττει κόμιστρο και μάλιστα παρουσία 20 ταξιτζήδων». Αυτή ήταν η πρώτη τοποθέτηση του κου Πεφάνη και ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος παράνομος οδηγός συνελήφθη ενώ παράλληλα  επισήμανε ο γραμματέας την αναγκαιότητα να υπάρχει τροχαία στο αεροδρόμιο. Τόνισε μάλιστα, ότι όλοι οι παράνομοι θα βρουν το σωματείο απέναντί τους.

Ο κος Πεφάνης αναφέρθηκε στο θέμα του τουρισμού θίγοντας αφενός το γεγονός ότι όλοι οι επαγγελματίες τουρισμού φέτος θα τελειώσουν την σεζόν πολύ νωρίτερα και με πολλά προβλήματα, αφετέρου κάλεσε τον κόσμο μην φοβάται να χρησιμοποιεί ταξί, καθώς αμέσως μετά την κάθε διαδρομή τα οχήματα καθαρίζονται επιμελώς «πρωτίστως για τους πελάτες μας αλλά και για εμάς τους ίδιους»  υπογράμμισε.

Related Post

Γεράσιμος Καγκάδης (ΛΑΕ): Θέλουμε να ενώσουμε την Αριστερά!Γεράσιμος Καγκάδης (ΛΑΕ): Θέλουμε να ενώσουμε την Αριστερά!

Ο κος Γεράσιμος Καγκάδης  υποψήφιος βουλευτής μα την Λαϊκή Ενότητα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου. Η συζήτηση ξεκίνησε με τον κο Καγκάδη

Γιάννης Κουρούκλης: «Οι δομές υγείας είναι αποψιλωμένες- Οι εργαζόμενοι θα φορτωθούν την κρίση του κορωνοϊού»Γιάννης Κουρούκλης: «Οι δομές υγείας είναι αποψιλωμένες- Οι εργαζόμενοι θα φορτωθούν την κρίση του κορωνοϊού»

O δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τα θέματα της υγείας και τα εργασιακά, όπως αυτά διαμορφώνονται