Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο»

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο»

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο» post thumbnail image

Ο Ευάγγελος Ευαγγελάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με την ιδιότητα του ως καλλιτέχνης- ζωγράφος, προκειμένου να δώσει πληροφορίες για την πολύ ωραία εκδήλωση που πραγματοποιείται στον αύλειο χώρο του Δημαρχικού Μεγάλου: την Καλλιτεχνική Τριλογία Κεφαλονιάς.

Ο κος Ευαγγελάτος ανέφερε ότι η υλοποίηση  της έκθεσης είναι προσπάθεια πολλών ανθρώπων, αλλά η «πατρότητα» της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο. «Αυτή η έκθεση γίνεται συνήθως στο θέατρο. Ο Δήμαρχος βρήκε την ευκαιρία εν μέσω πανδημίας να διαθέσει τον χώρο για την έκθεση και μάλλον θα καθιερωθεί» τόνισε ο καλεσμένος.

Επίσης, ο κος Ευαγγελάτος έδωσε πληροφορίες για την έκθεση τονίζοντας πως φιλοξενούνται έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες ακόμα και κοσμήματα. Ενημέρωσε δε, ότι η έκθεση ανοίγει τις πύλες της κάθε απόγευμα στις 20:30 και όσο υπάρχει κόσμος που την επισκέπτεται δεν θα σταματήσει να λειτουργεί.

Τέλος, ο καλεσμένος με την ιδιότητά του ως γιατρός έδωσε οδηγίες, τι πρέπει να κάνει ο καθένας  για να μείνει υγιής και ασφαλής εν μέσω πανδημίας. «Πρέπει να προσέχουμε, να πλένουμε τα χέρια μας, να κρατάμε αποστάσεις» τόνισε και αναφερόμενος σε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού  υπογράμμισε πως θα πρέπει να κοιτάξουν τι γίνεται σε όλο τον κόσμο. «Αν δεν προσέξουμε τον χειμώνα θα έχουμε πρόβλημα» κατέληξε.

Related Post

Γιάγκος Μεταξάς:  «Έλληνα μην πετάξεις την ψήφο σου»Γιάγκος Μεταξάς:  «Έλληνα μην πετάξεις την ψήφο σου»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με την «Ελλήνων Συνέλευσις», Γιάννης- Κώστας (Γιάγκος) Μεταξάς, προκειμένου να εκθέσει τους λόγους που ο πολιτικός φορέας, κατέρχεται στις

Γεράσιμος Λιγνός: Τα άτομα των παραολυμπιακών είναι όλοι νικητές…Γεράσιμος Λιγνός: Τα άτομα των παραολυμπιακών είναι όλοι νικητές…

…είτε βρίσκονται στο βάθρο είτε όχι! Στην μεσημεριανή αθλητική εκπομπή του Cosmos 96,5 και στην Σπυριδούλα Αναλυτή, μίλησε ο Κεφαλλονίτης αθλητής κολύμβησης  και κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ Γεράσιμος Λιγνός. Ο Γεράσιμος

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, σε μια συνέντευξη οπού συζητήθηκαν  όλα τα θέματα της επικαιρότητας.