Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο»

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο»

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο» post thumbnail image

Ο Ευάγγελος Ευαγγελάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με την ιδιότητα του ως καλλιτέχνης- ζωγράφος, προκειμένου να δώσει πληροφορίες για την πολύ ωραία εκδήλωση που πραγματοποιείται στον αύλειο χώρο του Δημαρχικού Μεγάλου: την Καλλιτεχνική Τριλογία Κεφαλονιάς.

Ο κος Ευαγγελάτος ανέφερε ότι η υλοποίηση  της έκθεσης είναι προσπάθεια πολλών ανθρώπων, αλλά η «πατρότητα» της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο. «Αυτή η έκθεση γίνεται συνήθως στο θέατρο. Ο Δήμαρχος βρήκε την ευκαιρία εν μέσω πανδημίας να διαθέσει τον χώρο για την έκθεση και μάλλον θα καθιερωθεί» τόνισε ο καλεσμένος.

Επίσης, ο κος Ευαγγελάτος έδωσε πληροφορίες για την έκθεση τονίζοντας πως φιλοξενούνται έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες ακόμα και κοσμήματα. Ενημέρωσε δε, ότι η έκθεση ανοίγει τις πύλες της κάθε απόγευμα στις 20:30 και όσο υπάρχει κόσμος που την επισκέπτεται δεν θα σταματήσει να λειτουργεί.

Τέλος, ο καλεσμένος με την ιδιότητά του ως γιατρός έδωσε οδηγίες, τι πρέπει να κάνει ο καθένας  για να μείνει υγιής και ασφαλής εν μέσω πανδημίας. «Πρέπει να προσέχουμε, να πλένουμε τα χέρια μας, να κρατάμε αποστάσεις» τόνισε και αναφερόμενος σε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού  υπογράμμισε πως θα πρέπει να κοιτάξουν τι γίνεται σε όλο τον κόσμο. «Αν δεν προσέξουμε τον χειμώνα θα έχουμε πρόβλημα» κατέληξε.

Related Post

Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μιχάλης Μοσχονάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σχολιάζοντας την κατάσταση του ΟΚΑΠ. «Ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας είναι ένα νομικό πρόσωπο  δημοσίου

Άγγελος Ανδρεάτος: «Πραγματοποίησα ένα μεγάλο μου όνειρο»Άγγελος Ανδρεάτος: «Πραγματοποίησα ένα μεγάλο μου όνειρο»

O Κεφαλονίτης τραγουδιστής Άγγελος Ανδρεάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και παρουσίασε την νέα του δισκογραφική δουλειά με μελοποιημένα ποιήματα του σπουδαίου Ανδρέα Λασκαράτου. Ο Άγγελος Ανδρεάτος μετά από την σπουδαία

Σταύρος Τραυλός: «Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Κεφαλονιά»Σταύρος Τραυλός: «Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Κεφαλονιά»

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να εκφράσει την άποψή του σχετικά με την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ. Είμαι με