Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί»

Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί»

Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νυφίου Σπύρος Βανδώρος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», για μια αποτίμηση της κατάστασης 3 μέρες μετά την καταστροφική πλημμύρα.

Ανέφερε ότι πολλοί εθελοντές συμβάλλουν στην καλυτέρευση της εικόνας, ενώ υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να μπουν στα σπίτια τους τα οποία είναι καλυμμένα με λάσπες. Τόνισε ότι ήδη έχουν γίνει κάποιες αυτοψίες αλλά θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να αποζημιωθούν.

Παρουσίασε την εικόνα του βουνού για να δώσει την δυνατότητα σε όλους να καταλάβουν γιατί το χωριό πλήττεται με τέτοια σφοδρότητα κάθε φορά, ενώ επισήμανε ότι ο κυριότερος λόγος είναι η τοποθέτηση των ανεμογεννητριών στην κορυφογραμμή.

«Επιχειρούνται εργασίες από την περιφέρεια», ανέφερε ο κος Βανδώρος και αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει την βοήθεια εθελοντών καθώς δεν επιτρέπεται από  τον νόμο,  να μπει κρατικός φορέας μέσα σε οικία για απομακρύνουν λάσπες και μπάζα, καθώς αποτελούν ιδιωτική περιουσία.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του COSMOS 96,5

Related Post

Ο Γιάννης Βαρούχας δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις όπου χρειάζεται…Ο Γιάννης Βαρούχας δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις όπου χρειάζεται…

Καλεσμένος στο στούντιο του Cosmos96,5 ήταν ο Γιάννης Βαρούχας, ο επιστημονικός συνεργάτης της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου και θέλησε να απαντήσει σε όλες τις… ερωτήσεις που του έχουν τεθεί κατά καιρούς.