Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί»

Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί»

Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νυφίου Σπύρος Βανδώρος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», για μια αποτίμηση της κατάστασης 3 μέρες μετά την καταστροφική πλημμύρα.

Ανέφερε ότι πολλοί εθελοντές συμβάλλουν στην καλυτέρευση της εικόνας, ενώ υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να μπουν στα σπίτια τους τα οποία είναι καλυμμένα με λάσπες. Τόνισε ότι ήδη έχουν γίνει κάποιες αυτοψίες αλλά θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να αποζημιωθούν.

Παρουσίασε την εικόνα του βουνού για να δώσει την δυνατότητα σε όλους να καταλάβουν γιατί το χωριό πλήττεται με τέτοια σφοδρότητα κάθε φορά, ενώ επισήμανε ότι ο κυριότερος λόγος είναι η τοποθέτηση των ανεμογεννητριών στην κορυφογραμμή.

«Επιχειρούνται εργασίες από την περιφέρεια», ανέφερε ο κος Βανδώρος και αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει την βοήθεια εθελοντών καθώς δεν επιτρέπεται από  τον νόμο,  να μπει κρατικός φορέας μέσα σε οικία για απομακρύνουν λάσπες και μπάζα, καθώς αποτελούν ιδιωτική περιουσία.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του COSMOS 96,5

Related Post

Διονύσης Αραβαντινός:Αυτή δεν είναι Δημοτική Αρχή των αγώνων, αλλά της ύπνωσης!Διονύσης Αραβαντινός:Αυτή δεν είναι Δημοτική Αρχή των αγώνων, αλλά της ύπνωσης!

Καταιγιστικός για μια ακόμα φορά, ο δημοτικός σύμβουλος της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Δριμύ κατηγορώ προς την Δημοτική

Χρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα ΡουχωτάΧρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα Ρουχωτά

Ο Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρ Ρουχωτάς, φιλοξενήθηκε στην COSMOS 96,5  και μίλησε για την πρωτοβουλία να τιμήσει και η Σερβία την Επανάσταση του 1821. Ο κος Ρουχωτάς

Τραυλός: «Η 6η ΥΠΕ δεν έκανε δεκτό το αίτημα για το εμβολιαστικό κέντρο»Τραυλός: «Η 6η ΥΠΕ δεν έκανε δεκτό το αίτημα για το εμβολιαστικό κέντρο»

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5, εκφράζοντας την άποψή του σχετικά με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία των εμβολιασμών στην Κεφαλονιά και