Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαγγέλης Ανδρεάτος – Τάσος Καβαλλιεράτος, στο ίδιο έργο θεατές…

Βαγγέλης Ανδρεάτος – Τάσος Καβαλλιεράτος, στο ίδιο έργο θεατές…

Βαγγέλης Ανδρεάτος – Τάσος Καβαλλιεράτος, στο ίδιο έργο θεατές… post thumbnail image

Για μια ακόμα φορά μετά από την κακοκαιρία που σάρωσε την Κεφαλονιά, στο επίκεντρο βρέθηκαν οι περιοχές Νύφι και Αγία Ευφημία.

Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος βρέθηκε και στις δύο περιοχές και για μια ακόμα φορά  επισήμανε ότι όλη αυτή η κατάσταση που δημιουργείται κάθε φορά μετά από μια νεροποντή είναι απόρροια όλων των παρατυπιών που έχουν γίνει. «Μέσα στην μέση του ρέματος υπάρχει σπίτι αρωγής» ανέφερε χαρακτηριστικά. Αποκάλυψε ότι θα γίνει μάλιστα – μέσω της πολιτείας- προσπάθεια απαλλοτρίωσης κάποιων περιουσιών προκειμένου να μπορέσει – ίσως- να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Τέλος, τόνισε πως πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι να σουν το θέμα με μεγάλη ευαισθησία και να πράξουν τα δέοντα, για να μην επαναλαμβάνεται η κατάσταση.

Από την μεριά του ο Τάσος Καβαλλιεράτος έδωσε την εικόνα που επικρατεί στην Αγία Ευφημία, ενώ ανέφερε πως χρειάστηκε σε μια περίπτωση η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας. Για μια ακόμα φορά επισήμανε ότι η περιοχή πλημμύρισε και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και ο κόσμος δεν πρέπει να μένει απαθής μπροστά σε όλα αυτά που συμβαίνουν.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του COSMSOS 96,5

Related Post

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»

Μια διαφορετική συνέντευξη φιλοξένησε ο Cosmos 96,5 και η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», αφού αυτή την φορά είχε «καλλιτεχνικό άρωμα». Στην εκπομπή, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης,

Τέο Λοράντος: «Τα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον, δεν έχουν όμως προπονητικό κέντρο»Τέο Λοράντος: «Τα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον, δεν έχουν όμως προπονητικό κέντρο»

Στην αθλητική εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα» του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών Υδατοσφαίρισης, Τέο Λοράντος που κατάφερε με την ομάδα του να κατακτήσει ένα ακόμα χρυσό

Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος»Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει για θέματα που αφορούν τον νομό μας αλλά και για