Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Ανουσάκης: Ο Δήμος πραγματοποιεί ο,τι υπόσχεται

Νίκος Ανουσάκης: Ο Δήμος πραγματοποιεί ο,τι υπόσχεται

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Νίκο Ανουσάκη, λίγο πριν την υπογραφή της σύμβασης έργου για το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού.

Ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο πλέον υλοποιείται και είναι μόνο η αρχή μιας σειράς έργων που θα γίνουν στην Κεφαλονιά και θα αφορούν το νερό.

Ο χρόνος αποπεράτωσης του έργου είναι οι 6 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, ο κος Ανουσάκης όμως επισημαίνει ότι ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, αν κάποιοι ξεκινήσουν πάλι το “παιχνίδι” των καταγγελιών.

Ακούστε τον κο Ανουσάκη

Related Post

Διονύσης Αλιβιζάτος: Είμαστε το μόνο επαναστατικό κόμμαΔιονύσης Αλιβιζάτος: Είμαστε το μόνο επαναστατικό κόμμα

Ο κος Διονύσης Αλιβιζάτος, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μιας και είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ. Ο κος Αλιβιζάτος, θέλησε

Γαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέουςΓαβριήλ Μανωλάτος: Προτεραιότητά μας η αναδιάρθρωση του χρέους

Ένας άνθρωπος με πολύ πλούσιο βιογραφικό που έζησε για χρόνια στον Καναδά, επέστρεψε και θέτει τον εαυτό του στην κρίση του Κεφαλονίτικου λαού, θέτοντας υποψηφιότητα στις εκλογές με το κόμμα

Αγαθάγγελος Γεωργακάτος: «Ο “Ύμνος εις την Ελευθερίαν” πιο επίκαιρος και αρνητικά ταιριαστός, από ποτέ»Αγαθάγγελος Γεωργακάτος: «Ο “Ύμνος εις την Ελευθερίαν” πιο επίκαιρος και αρνητικά ταιριαστός, από ποτέ»

Ο Διευθυντής της Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Αγαθάγγελος Γεωργακάτος φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 με αφορμή την σπουδαία συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, «Ύμνος εις την Ελευθερίαν»