Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σπύρος Σαμούρης: Πάλι μπλέξαμε με καταγγελίες και αηδίες

Σπύρος Σαμούρης: Πάλι μπλέξαμε με καταγγελίες και αηδίες

Ο Σπύρος Σαμούρης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ενωμένη Τετράπολις”, παίρνοντας αφορμή από τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” την Τρίτη 10-4-2018, θέλησε να δώσει την απάντησή του.

Ο κος Ανουσάκης είχε αναφερθεί σε καταγγελίες οι οποίες ενδέχεται να γίνουν σχετικά με το έργο του εργοστασίου επεξεργασίας νερού και οι οποίες αν γίνουν θα είναι υπεύθυνες για την όποια καθυστέρηση του έργου.

Ο κος Σαμούρης θεώρησε ότι η αναφορά αυτή έχει να κάνει και με τον ίδιο καθώς ο κος Ανουσάκης δεν κατονόμασε κανέναν αλλά μίλησε για πρώην δημάρχους και αντιδημάρχους. Ο δημοτικός σύμβουλος έδωσε την απάντησή του, τονίζοντας οτι η δημοτική αρχή “βλέπει φαντάσματα” και ότι δεν είναι δυνατόν τόσο ο ίδιος αλλά και άλλες παρατάξεις να σαμποτάρουν ένα τόσο σημαντικό έργο.

 

Related Post

Βασίλης Ρουχωτάς: “Το ΤΕΙ  πέρασε από 40 κύματα και το «έσφαξαν»”Βασίλης Ρουχωτάς: “Το ΤΕΙ  πέρασε από 40 κύματα και το «έσφαξαν»”

Ο επικεφαλής της παράταξης Πάλλη-Ληξούρι Νέα Αρχή και δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ρουχωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε για τις αισθητικές παρεμβάσεις που

Διονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνηΔιονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, Διονύσης Αραβαντινός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.