Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Τραυλός: «Για εμάς είναι έργο πρώτης προτεραιότητας ο δρόμος Αργοστόλι- Πόρος»

Σταύρος Τραυλός: «Για εμάς είναι έργο πρώτης προτεραιότητας ο δρόμος Αργοστόλι- Πόρος»

Σταύρος Τραυλός: «Για εμάς είναι έργο πρώτης προτεραιότητας ο δρόμος Αργοστόλι- Πόρος» post thumbnail image

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την αποκάλυψη ότι θα φτιαχτεί ο δρόμος Αργοστολίου- Πόρου.

Όπως είπε ο κος Τραυλός, κάθε Αρχή (είτε περιφερειακή είτε δημοτική) έχει ένα έργο «σημαία», ένα έργο πρώτης προτεραιότητας. «Για μας είναι ένα έργο που πρέπει να γίνει. Δεν είναι δυνατόν, το 2019 αυτός ο δρόμος να είναι σε αυτή την κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε πως μπορεί να μην ολοκληρωθεί εντός της θητείας του αλλά τουλάχιστον θα έχει κάτι να παραδώσει στους επόμενους.

Άμεσα θα γίνουν παρεμβάσεις σε κάποια σημεία και ο αντιπεριφερειάρχης αποκάλυψε πως υπάρχουν ήδη 250 χιλιάδες ευρώ για να ξεκινήσουν οι προμελέτες. «Είναι ένα σημαντικό έργο για όλη την Κεφαλονιά» κατέληξε.

Σε άλλες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, ο καλεσμένος ανέφερε ότι θα μπουν μπάρες, σημάνσεις και διαγραμμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου και όπου είναι απαραίτητο. Επίσης, ξεκινά και ένα έργο βραχοπροστασίας στην βόρεια Κεφαλονιά.

Τέλος και σχετικά με το θέμα του μονοπατιού στην παραλία Φώκι, ο κος Τραυλός επισήμανε ότι το συγκεκριμένο μονοπάτι είναι ιδιωτικό και οι παρεμβάσεις έγιναν με άδεια από το δασαρχείο.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

 

Related Post

Πολιτικός διάλογος ανάμεσα σε Άντζελα Λουκέρη και Βαγγέλη ΔιβάρηΠολιτικός διάλογος ανάμεσα σε Άντζελα Λουκέρη και Βαγγέλη Διβάρη

Δύο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», η Άντζελα Λουκέρη και ο Βαγγέλης Διβάρης. Και οι δύο είναι γνώστες της τοπικής αυτοδιοίκησης δευτέρου βαθμού αφού

Μόσχος, Νικολάτος και Τροντής για τον νέο Δήμο Σάμης  και τα προβλήματά τουΜόσχος, Νικολάτος και Τροντής για τον νέο Δήμο Σάμης  και τα προβλήματά του

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του νεοσύστατου δήμου Σάμης φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Βασίλης Μόσχος με την «Λαϊκή Συσπείρωση», ο κος Νικόλαος Νικολάτος με την «Δημοτική

Ο Ανδρέας Παντελιός για την Γαστρονομική Κοινότητα: «Προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής μας ιστορίας»Ο Ανδρέας Παντελιός για την Γαστρονομική Κοινότητα: «Προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής μας ιστορίας»

O γενικός γραμματέας της Γαστρονομικής Κοινότητας Κεφαλονιάς Ανδρέας Παντελιός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για αυτό το εγχείρημα. «Είναι μια προσπάθεια 15 ετών. Αφορά την