Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Αντιπρόεδρος φοιτητών ΤΗΜΟ: «Δεν ξέρουμε τι πτυχίο θα πάρουμε»

Αντιπρόεδρος φοιτητών ΤΗΜΟ: «Δεν ξέρουμε τι πτυχίο θα πάρουμε»

Αντιπρόεδρος φοιτητών ΤΗΜΟ: «Δεν ξέρουμε τι πτυχίο θα πάρουμε» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η αντιπρόεδρος των φοιτητών του Ληξουρίου και του τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων Νίκη Σκουμπούρη  προκειμένου να περιγράψει την εικόνα που επικρατεί στην σχολή.

Αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή και υπενθύμισε τι συνέβη πριν από περίπου ένα χρόνο όπου και το τμήμα από ΤΗΜΟ έγινε Εθνομουσικολογίας ανέφερε ότι αν και δεν λειτούργησε ποτέ το δεύτερο, όταν οι φοιτητές ζητάνε μια βεβαίωση σπουδών τους δίνουν βεβαίωση ως φοιτητές Εθνομουσικολογίας. «Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι τίτλο σπουδών θα έχουμε. Τι θα γράφει το πτυχίο μας όταν θα αποφοιτήσουμε;» αναρωτήθηκε η φοιτήτρια.

Ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου θα μεταβούν στην Αθήνα για να συναντηθούν με τον κο Διγαλάκη Βασίλειο (υφυπουργός Παιδείας, υπεύθυνος για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης), προκειμένου να του εκφράσουν τα παράπονα αλλά και για να συζητήσουν τι πρόκειται να γίνει από εδώ και στο εξής σχετικά με το τμήμα τους.

Επιπρόσθετα, κάλεσε τον κόσμο όλης της Κεφαλονιάς στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το μεσημέρι στις 12 στην πλατεία του Ληξουρίου, για να ενημερωθεί ο κόσμος για τους λόγους, που το συγκεκριμένο θέμα είναι τόσο σοβαρό και έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Σοφία Ζαφειράτου: «Κανένας έλεγχος σε όσους έρχονται – Προσωπική άποψη να κλείσουν τα σχολεία»Σοφία Ζαφειράτου: «Κανένας έλεγχος σε όσους έρχονται – Προσωπική άποψη να κλείσουν τα σχολεία»

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σοφία Ζαφειράτου, με αφορμή των διαρκώς αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων στο νησί, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η κα Ζαφειράτου

Ο Βίκτωρ Ρουχωτάς στο Cosmos 96,5Ο Βίκτωρ Ρουχωτάς στο Cosmos 96,5

Μετά την σύσταση της νέα Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, ο Βίκτωρ Ρουχωτάς βρέθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, και μίλησε για όλα όσα ετοιμάζει η νομαρχιακή.

Διονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτεςΔιονύσης Αραβαντινός: Πάντα είμαστε δίπλα στους πολίτες

Τηλεφωνική συνέντευξη στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς», με αφορμή όλα τα θέματα της καθημερινότητας διαφόρων περιοχών.