Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: Ο κόσμος πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές

Μιχάλης Γάκης: Ο κόσμος πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές

Μιχάλης Γάκης: Ο κόσμος πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές post thumbnail image

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμης Μιχάλης Γάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εκθέσει τις προτάσεις του και να αναφέρει τους λόγους που κατέρχεται στις εκλογές.

Αρχικά, ανέφερε ότι του προσάπτουν πολλά την στιγμή που αρκετοί δεν γνωρίζουν ότι δεν είχε καμία βοήθεια από την Δημοτική Αρχή υλικοτεχνική αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό. Επίσης δεν είχε ούτε πόρους να διαχειριστεί, όποτε εύλογα δεν μπορούσε να κάνει έργο.

Επισήμανε, ότι ο κόσμος θα πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές και οι προτεραιότητες θα έχουν να κάνουν με την καλυτέρευση της καθημερινότητας. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως : «Θα πιέσουμε για πολλά πράγματα αν εκλεγούμε και πρώτα πρώτα για την καθαριότητα στην περιοχή μας και την υδροδότηση σε χωριά που έχουν πρόβλημα».

Ακούστε όλη την συνέντευξη του κου Γάκη.

Related Post

Νίκος Ανουσάκης: «Ναι στην δωρεά, όχι στην τριακονταετή δέσμευση του κτιρίου»Νίκος Ανουσάκης: «Ναι στην δωρεά, όχι στην τριακονταετή δέσμευση του κτιρίου»

Ο δημοτικός σύμβουλος  της  «Ισχυρής Κεφαλονιάς» Νίκος Ανουσάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να εκφράσει την άποψη της παράταξής του σχετικά με το θέμα του

Σπύρος Σπύρου: Ζητάμε την ψήφο του κόσμου, για να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριοΣπύρος Σπύρου: Ζητάμε την ψήφο του κόσμου, για να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως περιφερειάρχης και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου (Ιόνιος Συμμαχία). Ο κος Σπύρου πάντα δραστήριος, ανέφερε πως έχει περπατήσει τα νησιά

Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Με αφορμή ένα καινούργιο αιολικό πάρκο που θα τοποθετηθεί στην θέση Ξερακιάς, ο Τάσος Τζωρτζάτος (τοπικός σύμβουλος Διλινάτων), θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, που μεταδόθηκε