Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: Ο κόσμος πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές

Μιχάλης Γάκης: Ο κόσμος πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές

Μιχάλης Γάκης: Ο κόσμος πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές post thumbnail image

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμης Μιχάλης Γάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εκθέσει τις προτάσεις του και να αναφέρει τους λόγους που κατέρχεται στις εκλογές.

Αρχικά, ανέφερε ότι του προσάπτουν πολλά την στιγμή που αρκετοί δεν γνωρίζουν ότι δεν είχε καμία βοήθεια από την Δημοτική Αρχή υλικοτεχνική αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό. Επίσης δεν είχε ούτε πόρους να διαχειριστεί, όποτε εύλογα δεν μπορούσε να κάνει έργο.

Επισήμανε, ότι ο κόσμος θα πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές και οι προτεραιότητες θα έχουν να κάνουν με την καλυτέρευση της καθημερινότητας. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως : «Θα πιέσουμε για πολλά πράγματα αν εκλεγούμε και πρώτα πρώτα για την καθαριότητα στην περιοχή μας και την υδροδότηση σε χωριά που έχουν πρόβλημα».

Ακούστε όλη την συνέντευξη του κου Γάκη.

Related Post

Κωνσταντίνος Ζαρνακούπης: Οι Πρόννοι έβαλαν το γκολ, όχι εγώ!Κωνσταντίνος Ζαρνακούπης: Οι Πρόννοι έβαλαν το γκολ, όχι εγώ!

Στην αθλητική  εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα» μίλησε ο ένας εκ των τριών αρχηγών της ομάδας των Πρόννων, Κωνσταντίνος Ζαρνακούπης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚΙ και της ανόδου στην Γ’

Νίκος Βαλλιανάτος: Δεν με ενδιαφέρουν τα αυτοδιοικητικά!Νίκος Βαλλιανάτος: Δεν με ενδιαφέρουν τα αυτοδιοικητικά!

Μετά τα καινούργια δημοσιεύματα, που θέλουν ξανά τον Νίκο Βαλλιανάτο ως υποψήφιο για την δημαρχεία στην Κεφαλονιά, η εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” επικοινώνησε μαζί του και ο κος

Παναγής Καππάτος: «Δίνουμε επιπλέον κίνητρα στους γιατρούς – Η ΜΕΘ θα επιστρέψει και κάποια στιγμή θα λειτουργήσει»Παναγής Καππάτος: «Δίνουμε επιπλέον κίνητρα στους γιατρούς – Η ΜΕΘ θα επιστρέψει και κάποια στιγμή θα λειτουργήσει»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Μετά τις ανακοινώσεις του κου Καππάτου σχετικά με την υγεία ο βουλευτής θέλησε να δώσει