Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: Ο κόσμος πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές

Μιχάλης Γάκης: Ο κόσμος πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές

Μιχάλης Γάκης: Ο κόσμος πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές post thumbnail image

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμης Μιχάλης Γάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εκθέσει τις προτάσεις του και να αναφέρει τους λόγους που κατέρχεται στις εκλογές.

Αρχικά, ανέφερε ότι του προσάπτουν πολλά την στιγμή που αρκετοί δεν γνωρίζουν ότι δεν είχε καμία βοήθεια από την Δημοτική Αρχή υλικοτεχνική αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό. Επίσης δεν είχε ούτε πόρους να διαχειριστεί, όποτε εύλογα δεν μπορούσε να κάνει έργο.

Επισήμανε, ότι ο κόσμος θα πρέπει να δείξει την στήριξή του και μετά τις εκλογές και οι προτεραιότητες θα έχουν να κάνουν με την καλυτέρευση της καθημερινότητας. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως : «Θα πιέσουμε για πολλά πράγματα αν εκλεγούμε και πρώτα πρώτα για την καθαριότητα στην περιοχή μας και την υδροδότηση σε χωριά που έχουν πρόβλημα».

Ακούστε όλη την συνέντευξη του κου Γάκη.

Related Post

Αλέκος Καλαφάτης: Το σημαντικότερο πρόβλημα της κοινωνίας μας είναι ότι είναι αναποτελεσματικήΑλέκος Καλαφάτης: Το σημαντικότερο πρόβλημα της κοινωνίας μας είναι ότι είναι αναποτελεσματική

Ο τέως Δήμαρχος και βουλευτής Κεφαλονιάς, Αλέκος Καλαφάτης  βρέθηκε την Πέμπτη 24-5-2018 στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Γιάννης Λυκούδης: «Μπορεί να μην υπάρχει συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή, αλλά θα συνεχίσω να βάζω πλάτη για το καλό του τόπου»Γιάννης Λυκούδης: «Μπορεί να μην υπάρχει συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή, αλλά θα συνεχίσω να βάζω πλάτη για το καλό του τόπου»

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ισχυρής Κεφαλονιάς Γιάννης Λυκούδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να αποσαφηνίσει τους λόγους για τους οποίους η παράταξή του δεν παρέστη στην

Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»

O Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η κουβέντα επικεντρώθηκε κυρίως, στην συζήτηση- ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε