Cosmos Fm 96,5 Featured COSMOS 96,5 : Βήμα σε όλες τις φωνές

COSMOS 96,5 : Βήμα σε όλες τις φωνές

COSMOS 96,5 : Βήμα σε όλες τις φωνές post thumbnail image

Ο σφυγμός των εκλογών χτυπά στον COSMOS 96,5.
Ο σταθμός μας για περισσότερα από 20 χρόνια συνεχίζει να ανοίγει τα μικρόφωνα του σε όλες τις φωνές.
Από τις ενημερωτικές του ζώνες δίνει βήμα σε υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών (Δημοτικών και Περιφερειακών) δίνοντας τους , ισότιμα, τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις τους για τις θέσεις και το πρόγραμμα των συνδυασμών όπου εκπροσωπούν.
Από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου , έχουν φιλοξενηθεί περισσότεροι από 30 υποψήφιοι με προγραμματισμό έως τη λήξη της να φιλοξενηθούν άνω των 60 προσκεκλημένων.
Στο πλαίσιο ζωντανών και πολιτισμένων διαλόγων ο ακροατής του COSMOS 96,5 καθημερινά ακούει όλες τις απόψεις, χωρίς αποκλεισμούς κανενός.
Πεποίθησή μας είναι ότι τα τοπικά ΜΜΕ μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα, ώστε ο Δημότης να διαμορφώσει ολοκληρωμένη άποψη για τους υποψήφιους συνδυασμούς και τα συμμετέχοντα πρόσωπα.
Σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε το ενημερωτικό μας πρόγραμμα, σεβόμενοι πρωτίστως τους ακροατές μας που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Related Post

Ο Λάμπης Κώτσου στον COSMOS 96,5 για την “μάρκα του καταναλωτή”Ο Λάμπης Κώτσου στον COSMOS 96,5 για την “μάρκα του καταναλωτή”

Για «τη μάρκα του καταναλωτή» που πρόσφατα  τοποθετήθηκε στα ράφια γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ μίλησε στον COSMOS 96,5 ο συνιδρυτής της πρωτοβουλίας Λάμπης Κώτσου. Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία η

Δημήτρης Ατσάρος: «Σε καλά επίπεδα ο τουρισμός φέτος. Οι ελλείψεις υποδομών προκαλούν δυσαρέσκεια»Δημήτρης Ατσάρος: «Σε καλά επίπεδα ο τουρισμός φέτος. Οι ελλείψεις υποδομών προκαλούν δυσαρέσκεια»

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επιχειρηματιών ενοικιαζομένων δωματίων- διαμερισμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Δημήτρης Ατσάρος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για μια αποτίμηση της τουριστική σεζόν. «Με πτώση ξεκίνησε