Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βασίλης Ρουχωτάς: Ήμουν πάντα παρών – Ζητώ την ψήφο του κόσμου

Βασίλης Ρουχωτάς: Ήμουν πάντα παρών – Ζητώ την ψήφο του κόσμου

Βασίλης Ρουχωτάς: Ήμουν πάντα παρών – Ζητώ την ψήφο του κόσμου post thumbnail image

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», Βασίλης Ρουχωτάς.

Ο κος Ρουχωτάς όπως είπε και ο ίδιος είναι παρών από το 2002 και έχει επιδείξει έργο ειδικά την περίοδο 2003-2006. Μάλιστα ανέφερε ότι συνέβαλε και στην διάσπαση του δήμου, ο οποίος δήμος πλήγωσε πολλές περιοχές και ειδικά το Ληξούρι. Έργα που δεν έχουν γίνει και όσα έγιναν ήταν για τα μάτια του κόσμου, καθώς δεν είναι έργα ζωτικής σημασίας που να εξυπηρετούν την καθημερινότητα του κόσμου. Όσες προτάσεις έχουν κατατεθεί ήδη από άλλους είναι απραγματοποίητες.

Ο κος Ρουχωτάς μίλησε και για τα άτομα της παράταξής του και επισήμανε ότι είναι άνθρωποι με εμπειρία και γνώση και άξιοι να παράγουν έργο.  Ανέφερε πως έχουν εντοπίσει τα προβλήματα και δούλεψαν κάποιες μελέτες για να είναι έτοιμοι όταν τουε εκλέξει ο λαός να ξεκινήσουν αμέσως.

Τέλος, μίλησε και για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση η οποία θα μπορέσει να διευκολύνει τον πολίτη όσο μακριά και αν βρίσκεται.

Related Post

Αθανάσιος Δρούγος: «Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι»Αθανάσιος Δρούγος: «Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι»

Ο γνωστός διεθνολόγος και  στρατηγικός αναλυτής Αθανάσιος Δρούγος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με πολλές αναλύσεις στα εθνικά μας θέματα. Ο κος

Κυριακάτικη Veggera… με οικοδεσπότη τον Κοσμά Κρούσσο!Κυριακάτικη Veggera… με οικοδεσπότη τον Κοσμά Κρούσσο!

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο Κοσμάς Κρούσσος θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου εκθέτοντας το έργο του και προκαλλώντας τον κόσμο να το ερμηνεύσει και βεβαίως να του δώσει… όνομα.

Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»

Την άποψή του για το Αρχαιολογικό Μουσείο, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Από τον κο Παντελειό έγινε