Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βασίλης Ρουχωτάς: Ήμουν πάντα παρών – Ζητώ την ψήφο του κόσμου

Βασίλης Ρουχωτάς: Ήμουν πάντα παρών – Ζητώ την ψήφο του κόσμου

Βασίλης Ρουχωτάς: Ήμουν πάντα παρών – Ζητώ την ψήφο του κόσμου post thumbnail image

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», Βασίλης Ρουχωτάς.

Ο κος Ρουχωτάς όπως είπε και ο ίδιος είναι παρών από το 2002 και έχει επιδείξει έργο ειδικά την περίοδο 2003-2006. Μάλιστα ανέφερε ότι συνέβαλε και στην διάσπαση του δήμου, ο οποίος δήμος πλήγωσε πολλές περιοχές και ειδικά το Ληξούρι. Έργα που δεν έχουν γίνει και όσα έγιναν ήταν για τα μάτια του κόσμου, καθώς δεν είναι έργα ζωτικής σημασίας που να εξυπηρετούν την καθημερινότητα του κόσμου. Όσες προτάσεις έχουν κατατεθεί ήδη από άλλους είναι απραγματοποίητες.

Ο κος Ρουχωτάς μίλησε και για τα άτομα της παράταξής του και επισήμανε ότι είναι άνθρωποι με εμπειρία και γνώση και άξιοι να παράγουν έργο.  Ανέφερε πως έχουν εντοπίσει τα προβλήματα και δούλεψαν κάποιες μελέτες για να είναι έτοιμοι όταν τουε εκλέξει ο λαός να ξεκινήσουν αμέσως.

Τέλος, μίλησε και για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση η οποία θα μπορέσει να διευκολύνει τον πολίτη όσο μακριά και αν βρίσκεται.

Related Post

Διονύσης Τρωιάνος:  «Δεν περίμενα ότι θα υπήρχαν τόσο μεγάλες αντιδράσεις εκφράζοντας την άποψή μου»Διονύσης Τρωιάνος:  «Δεν περίμενα ότι θα υπήρχαν τόσο μεγάλες αντιδράσεις εκφράζοντας την άποψή μου»

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους», Διονύσης Τρωιάνος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις  για την ανακοίνωσή του σχετικά

Βικτώρια Αλεξανδράτου: Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματαΒικτώρια Αλεξανδράτου: Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματα

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βικτώρια Αλεξανδράτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στην δεύτερη προεκλογική της συνέντευξη. Παραδέχτηκε ότι είναι πολύ δύσκολο μέσα σε 2 εβδομάδες

Νίκος Αθανασάτος: Θα είμαστε στήριγμα του πολίτη και όχι εχθρόςΝίκος Αθανασάτος: Θα είμαστε στήριγμα του πολίτη και όχι εχθρός

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Αθανασάτος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 προκειμένου να παρουσιαστεί στο κόσμο και να εκθέσει απόψεις και προτεραιότητες που θα προτρέψουν