Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βικτώρια Αλεξανδράτου: Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματα

Βικτώρια Αλεξανδράτου: Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματα

Βικτώρια Αλεξανδράτου:  Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματα post thumbnail image

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βικτώρια Αλεξανδράτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στην δεύτερη προεκλογική της συνέντευξη.

Παραδέχτηκε ότι είναι πολύ δύσκολο μέσα σε 2 εβδομάδες να κάνει κάποιος προεκλογικό αγώνα και μετά από όλα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Έχει εντοπίσει μετά από τις περιοδείες της πολλά προβλήματα σε όλη την Κεφαλονιά και ανέφερε πως πρέπει να γίνει μια συγκεκριμένη ανάλυση και να μπουν προτεραιότητες. Αυτά που έχει εντοπίσει πάντως η ίδια είναι το οδικό δίκτυο, η υγεία, η παιδεία, ο πρωτογενής τομέας- κτηνοτροφία. Στην υγεία στάθηκε περισσότερο καθώς είναι μεν το πιο σημαντικό κομμάτι , αλλά επισκέφθηκε και το νοσοκομείο και είδε από μόνη της την κατάσταση.

Ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν κινήσεις προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομία και η ίδια έχει σκοπό να σκύψει πάνω από κάθε πρόβλημα και να ξεπεράσει κάθε γραφειοκρατικό κώλυμα που μπορεί να υπάρξει.

«Χρειαζόμαστε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Πρέπει να αποφασίσουμε εμείς για εμάς» ανέφερε χαρακτηριστικά καλώντας μάλιστα τον κόσμο να ψηφίσει με σύνεση, χωρίς θυμό και να κρίνει με ψυχραιμία ποιος είναι κατάλληλος για να βρίσκεται στην θέση του βουλευτή.

Related Post

Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε – Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο»Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε – Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου σε θέματα τουρισμού Μαρίνα Βεργωτή. «Βγήκαμε έβδομοι σε μια έρευνα που ψήφισαν πολίτες από 190

Διονύσης Μινέτος: Μέχρι το τέλος της θητείας μας, θα έχουμε υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις μαςΔιονύσης Μινέτος: Μέχρι το τέλος της θητείας μας, θα έχουμε υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις μας

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος  τεχνικών έργων Διονύσης Μινέτος, για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Ξεκίνησε κάνοντας αναφορά στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία τις

Σωτήρης Κουρής: «Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των νησιών»Σωτήρης Κουρής: «Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των νησιών»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου Σωτήρης Κουρής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να εκφράσει την άποψή του για το φλέγον ζήτημα της ΕΔΑΚΙ