Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη! post thumbnail image

Τελευταία καλεσμένη στην προεκλογική περίοδο ήταν η κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που είναι και πάλι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να κάνει έναν απολογισμό των όσων έγιναν τα τελευταία 4 χρόνια από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Θεοπεφτάτου αρχικά τόνισε ότι η συγκεκριμένη προεκλογική περίοδος ήταν πολιτισμένη και κάλεσε τον κόσμο να μην αφήσει ανεκμετάλλευτο το δημοκρατικό του δικαίωμα της ψήφου και να ψηφίσει οπωσδήποτε.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μακροβιότερη των τελευταίων 15 ετών» τόνισε και συνέχισε λέγοντας πως η υπόσχεση που δόθηκε, να βγούμε από τα μνημόνια υλοποιήθηκε και τώρα ο ΣΥΡΙΖ θα κάνει προσπάθειες ώστε να μπορέσει να υπάρξει μείωση στον ΦΠΑ, να πραγματοποιηθούν ελαφρύνσεις.

Σε ερώτηση αν είναι ικανοποιημένη από τα όσα έκανε για το νησί απάντησε ότι πάντα μπορούν να γίνονται περισσότερα πράγματα. Προσπάθησε να κάνει αρκετά, άλλα τα κατάφερε και άλλα όχι και επισήμανε ότι όλα είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. «Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο, δεν είμαι ανύπαρκτη».

Για το φλέγον θέμα του νοσοκομείου τόνισε ότι έχει κάνει ενέργειες αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο καθώς 3 φορές έχουν προκηρυχτεί θέσεις και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε. Θα ξαναγίνει προκήρυξη  και για το κτιριακό  ανέφερε πως έχει δρομολογηθεί η επισκευή του νοσοκομείου.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο στην κεντρική ομιλία του κόμματος και επίσης κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει σε αυτές τις πολύ σημαντικές για την χώρα εκλογές. Δεν μίλησε για τον εαυτό της και απλά τόνισε ότι πρέπει να στηριχθεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είτε με σταυρό είτε χωρίς.

Related Post

Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»

Με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνεται από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκαν ο πρόεδρος του φορέα Γιώργος Δρακάτος και ο συντονιστής Μιχάλης Ξανθάκης.

Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο νέος Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Λευτέρης Κρητικός. Ο κος Κρητικός στην τοποθέτηση του αρχικά διευκρίνισε ότι είναι γραμματέας –

Παναγής Καππάτος: «Δεν κλείνει η παθολογική – Έχω ζητήσει απόσπαση γιατρών»Παναγής Καππάτος: «Δεν κλείνει η παθολογική – Έχω ζητήσει απόσπαση γιατρών»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν το νοσοκομείο και ειδικά το παθολογικό τμήμα, μετά