Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη!

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο. Δεν είμαι ανύπαρκτη! post thumbnail image

Τελευταία καλεσμένη στην προεκλογική περίοδο ήταν η κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που είναι και πάλι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να κάνει έναν απολογισμό των όσων έγιναν τα τελευταία 4 χρόνια από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Θεοπεφτάτου αρχικά τόνισε ότι η συγκεκριμένη προεκλογική περίοδος ήταν πολιτισμένη και κάλεσε τον κόσμο να μην αφήσει ανεκμετάλλευτο το δημοκρατικό του δικαίωμα της ψήφου και να ψηφίσει οπωσδήποτε.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μακροβιότερη των τελευταίων 15 ετών» τόνισε και συνέχισε λέγοντας πως η υπόσχεση που δόθηκε, να βγούμε από τα μνημόνια υλοποιήθηκε και τώρα ο ΣΥΡΙΖ θα κάνει προσπάθειες ώστε να μπορέσει να υπάρξει μείωση στον ΦΠΑ, να πραγματοποιηθούν ελαφρύνσεις.

Σε ερώτηση αν είναι ικανοποιημένη από τα όσα έκανε για το νησί απάντησε ότι πάντα μπορούν να γίνονται περισσότερα πράγματα. Προσπάθησε να κάνει αρκετά, άλλα τα κατάφερε και άλλα όχι και επισήμανε ότι όλα είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. «Ενδιαφέρομαι και ακούω τον κόσμο, δεν είμαι ανύπαρκτη».

Για το φλέγον θέμα του νοσοκομείου τόνισε ότι έχει κάνει ενέργειες αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο καθώς 3 φορές έχουν προκηρυχτεί θέσεις και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε. Θα ξαναγίνει προκήρυξη  και για το κτιριακό  ανέφερε πως έχει δρομολογηθεί η επισκευή του νοσοκομείου.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο στην κεντρική ομιλία του κόμματος και επίσης κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει σε αυτές τις πολύ σημαντικές για την χώρα εκλογές. Δεν μίλησε για τον εαυτό της και απλά τόνισε ότι πρέπει να στηριχθεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είτε με σταυρό είτε χωρίς.

Related Post

Γιάννης Κούτρας: «Η ανταμοιβή μας είναι το χειροκρότημα του κόσμου»Γιάννης Κούτρας: «Η ανταμοιβή μας είναι το χειροκρότημα του κόσμου»

Ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος ερμηνευτής Γιάννης Κούτρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την Κεφαλονιά. «Είμαι πολύ χαρούμενος που

Δηλώσεις φορέων για την μεταφορά της ΜΕΘΔηλώσεις φορέων για την μεταφορά της ΜΕΘ

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» που μεταδόθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου είχε κεντρικό της θέμα την μεταφορά του εξοπλισμού της ΜΕΘ, από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς στο Νοσοκομείο

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Τζάμπα και βερεσέ ο Πρωθυπουργός στην Κέρκυρα – Παράνομες ενέργειες από την Περιφερειακή Αρχή στο θέμα των υδατοδρομίων»Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Τζάμπα και βερεσέ ο Πρωθυπουργός στην Κέρκυρα – Παράνομες ενέργειες από την Περιφερειακή Αρχή στο θέμα των υδατοδρομίων»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος με αφορμή τις ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών, στις οποίες σχολιάζει με τον πιο καυστικό τρόπο  τις ενέργειες