Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»

Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»

Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  και πρόεδρος του επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για την υδροδότηση όλων των περιοχών της Κεφαλονιάς.

Όπως ανέφερε, το μεγαλύτερο κομμάτι της Κεφαλονιάς έχει αποκατασταθεί ενώ συνεχίζουν να δίνουν νερό σε περιοχές που δεν είχαν. Πιο συγκεκριμένα ο κος Σπαθής επισήμανε: «Δώσαμε στην Σκάλα νερό. Στο Ληξούρι υπάρχει πρόβλημα με το ρεύμα και δεν μπορεί να πάρει μπροστά το αντλιοστάσιο. Η υδροφόρα είναι στο Ληξούρι και δίνει νερό». Επίσης, τόνισε ότι στην Άσσο και στην Αγία Ευφημία περιμένει να δοθεί ρεύμα και παράλληλα ανέφερε ότι θα πάρει αρκετές μέρες να φτιαχτεί το δίκτυο.

Ο κος Σπαθής υπογράμμισε πως έχει επισκεφθεί τις περισσότερες περιοχές της βόρειας Κεφαλονιάς, όπου και διαπίστωσε τις μεγάλες καταστροφές που έχει δεχτεί το οδικό δίκτυο. «Το ότι δεν είχαμε θύματα είναι ευτύχημα. Όποιος δεν βρεθεί στις περιοχές δεν καταλαβαίνει τι έγινε» τόνισε ο πρόεδρος και ενημέρωσε ότι το επιμελητήριο ανταποκρίθηκε και βοήθησε όπου χρειάστηκε ενώ επισήμανε πως θα ζητήσει και φορό – ελαφρύνσεις για τους επιχειρηματίες καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε: «Φέτος δεν υπήρξε τουριστική σεζόν, ήρθε και ο Ιανός. Πρέπει να γίνουν πράγματα».

Related Post

Μιχάλης Μαρκάτος: « Απαράδεκτα τα μέτρα για τους μικρούς επαγγελματίες»Μιχάλης Μαρκάτος: « Απαράδεκτα τα μέτρα για τους μικρούς επαγγελματίες»

Ο πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Μιχάλης Μαρκάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» εν’ όψει του δεύτερου lockdown, το οποίο φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση

Χρήστος Παυλάτος: «Υπάρχει περίπτωση πολύ μεγάλης διασποράς»Χρήστος Παυλάτος: «Υπάρχει περίπτωση πολύ μεγάλης διασποράς»

O εκτελών χρέη διοικητή στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, Χρήστος Παυλάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τον εντοπισμό των κρουσμάτων στο Αργοστόλι. Ο κος Παυλάτος ανέφερε ότι

Ο Μιχάλης Γάκης για τα διαγνωστικά κέντρα και τον ΜύρτοΟ Μιχάλης Γάκης για τα διαγνωστικά κέντρα και τον Μύρτο

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» μίλησε ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Πυλάρου  Μιχάλης Γάκης και με τις δύο ιδιότητές του, ως γιατρός και ως αντιδήμαρχος. Για τα διαγνωστικά κέντρα ανέφερε