Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Λιβιτσάνης: «650 εμβολιασμοί τις επόμενες μέρες – Σύντομα στην κυκλοφορία ο δρόμος του Μπροστά Αετού»

Λιβιτσάνης: «650 εμβολιασμοί τις επόμενες μέρες – Σύντομα στην κυκλοφορία ο δρόμος του Μπροστά Αετού»

Λιβιτσάνης: «650 εμβολιασμοί τις επόμενες μέρες – Σύντομα στην κυκλοφορία ο δρόμος του Μπροστά Αετού» post thumbnail image

O έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν στο νησί, για τους εμβολιασμούς αλλά και για έργα που εκτελούνται αυτό το διάστημα.

«Πραγματοποιήθηκαν rapid test με την μέθοδο drive through με πολύ μεγάλη συμμετοχή» ανέφερε ο κος Λιβιτσάνης και σημείωσε ότι τα τεστ πραγματοποιήθηκαν από την Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμο, ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνουν και σε άλλα σημεία της Ιθάκης τεστ με την ίδια μέθοδο. Επίσης ενημέρωσε ότι τα δύο παιδάκια που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, είναι καλά στην υγεία τους.

Αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό επισημαίνοντας ότι έχουν πραγματοποιηθεί εμβολιασμοί σε ηλικίες άνω των 80 ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνουν ακόμα 650 εμβολιασμοί. «Αν συνεχίσει έτσι ο ρυθμός, θα εμβολιαστεί πολύ γρήγορα όλος ο πληθυσμός δεδομένου ότι τα παιδιά έως 16 ετών δεν εμβολιάζονται και ο συνολικός πληθυσμός του νησιού είναι περίπου 3000 άτομα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το μεγάλο έργο του δρόμου του Μπροστά Αετού προχωράει και σύντομα θα δοθεί στην κυκλοφορία για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος» τόνισε ο έπαρχος και συμπλήρωσε πως ήδη υπάρχει ένα ποσό περίπου 2 εκατομμύρια, για να υλοποιηθεί και το κυρίως έργο. «Πρέπει να τελειώσουμε μια και καλή με τον συγκεκριμένο δρόμο» υπογράμμισε.

Αναφορά έγινε και στις αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ. Ο κος Λιβιτσάνης εξήγησε ότι υπάρχουν προβλήματα αλλά είναι διαδικαστικά και όλοι θα πληρωθούν σταδιακά. Παράλληλα, επισήμανε ότι θα γίνουν έλεγχοι και αν κάποιος πήρε χρήματα χωρίς να τα δικαιούται θα υποστεί και το πρόστιμο το οποίο αναμένεται να είναι «τσουχτερό».

 

Related Post

Παναγής Καππάτος: «Δεν κλείνει η παθολογική – Έχω ζητήσει απόσπαση γιατρών»Παναγής Καππάτος: «Δεν κλείνει η παθολογική – Έχω ζητήσει απόσπαση γιατρών»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν το νοσοκομείο και ειδικά το παθολογικό τμήμα, μετά

Σπύρος Πεφάνης: «Ετοιμάζονται εκπλήξεις για το καρναβάλι – Και οι άλλοι 2 Δήμοι έχουν υποχρεώσεις προς την ΚΕΔΗΚΕ»Σπύρος Πεφάνης: «Ετοιμάζονται εκπλήξεις για το καρναβάλι – Και οι άλλοι 2 Δήμοι έχουν υποχρεώσεις προς την ΚΕΔΗΚΕ»

  Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης με αφορμή τις προσεχείς εκδηλώσεις εν όψει του καρναβαλιού. Πριν ξεκινήσει η συζήτηση έκανε μια

Χάιδω Νικολετάτου: «Το Ραυτοπούλειο είναι ένα κομμάτι του πολιτισμού μας»Χάιδω Νικολετάτου: «Το Ραυτοπούλειο είναι ένα κομμάτι του πολιτισμού μας»

Στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η πρόεδρος της κοινότητας Μεσοβουνίων Χάιδω Νικολετάτου. Η εκπομπή είχε ένα διαφορετικό χαρακτήρα καθώς φιλοξενήθηκε μια γυναίκα που