Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Πολυχρονάτος: Υπάρχει μια χαοτική κατάσταση όσον αφορά στις βασικές λειτουργίες του Δήμου

Γιώργος Πολυχρονάτος: Υπάρχει μια χαοτική κατάσταση όσον αφορά στις βασικές λειτουργίες του Δήμου

Γιώργος Πολυχρονάτος: Υπάρχει μια χαοτική κατάσταση όσον αφορά στις βασικές λειτουργίες του Δήμου post thumbnail image

Μετά την ανακοίνωση του για τα προβλήματα της Σάμης και την παράκληση να γίνει ένα δημοτικό συμβούλιο στην Σάμη, ο κος Γιώργος Πολυχρονάτος μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Αφού ανέφερε τα προβλήματα, προκάλεσε έστω και ένα άτομο από τη δημοτική αρχή να του πει τι έργα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα ανέφερε πως όταν ρώτησε κάποιον γιατί δεν γίνεται τίποτα στην Σάμη του είπε πως εκλέγεται από τους Αργοστολιώτες και όχι από τους Σαμικούς.

Τέλος, απάντησε ότι είναι υπέρ του Κλεισθένη  διότι ο Καλλικράτης απέτυχε παταγωδώς και κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις κοινότητες.

Ακούστε τον κο Πολυχρονάτο.

 

Related Post

Βασίλης Ρουχωτάς: Ήμουν πάντα παρών – Ζητώ την ψήφο του κόσμουΒασίλης Ρουχωτάς: Ήμουν πάντα παρών – Ζητώ την ψήφο του κόσμου

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», Βασίλης Ρουχωτάς. Ο κος Ρουχωτάς όπως είπε και ο ίδιος είναι παρών από το 2002 και έχει

Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί!Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος και τ. Γενικός Γραμματέας Νεας Γενιάς (Νέα Δημοκρατία) Παναγιώτης (Πάνος) Κανελοπουλος.

Αλέξανδρος Μοσχονάς: «Μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθεί το παραλιακό μέτωπο – Νομότυπα όλα τα έργα του Λιμενικού Ταμείου»Αλέξανδρος Μοσχονάς: «Μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθεί το παραλιακό μέτωπο – Νομότυπα όλα τα έργα του Λιμενικού Ταμείου»

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς. Τα λιμάνια της Κεφαλονιάς το μεγάλο θέμα της συνέντευξης.