Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Σωτήρης Κουρής για το ΤΕΙ, την δωρέα της ΜΕΘ και άλλα πολλά!

Ο Σωτήρης Κουρής για το ΤΕΙ, την δωρέα της ΜΕΘ και άλλα πολλά!

Ο Σωτήρης Κουρής για το ΤΕΙ, την δωρέα της ΜΕΘ και άλλα πολλά! post thumbnail image

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, μίλησε ο Σωτήρης Κουρής (τέως α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης)

υποστηρίζοντας ότι η λύση που δόθηκε για το θέμα του ΤΕΙ, δεν είναι η καλύτερη, καθώς ναι μεν έρχεται το τμήμα εθνομουσικολογίας αλλά φεύγει το τμήμα ΤΗΜΟ.

Μίλησε και για ένα τμήμα σεισμολογίας το οποίο θα έπρεπε να δημιουργηθεί.

Η μετακίνηση των κρεβατιών από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κεφαλονιάς στο Ρίο ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε και μάλιστα είναι κάθετα αντίθετος. Έριξε και ευθύνες στον Περιφερειάρχη ο οποίος θα μπορούσε να επέμβει και όχι απλά να βγάζει ανακοινώσεις.

Ακούστε τον κο Σωτήρη.

 

 

Related Post

Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δύναμη» του Δήμου Σάμης Μιχάλης Γάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Σάμη αλλά ποτέ

Ηλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοιΗλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοι

Στην τελευταία από παραταξιακής άποψης εκπομπή, σε σχέση με το σχέδιο νόμου “Κλεισθένης”, στο στούντιο του cosmos96,5  φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης ΦΙΚΟ,  Ηλίας Παρίσης.

Θοδωρής Αλυσανδράτος: «Θέλουμε να παράγουμε έργο – Είμαστε δίπλα στους πολίτες για οτιδήποτε»Θοδωρής Αλυσανδράτος: «Θέλουμε να παράγουμε έργο – Είμαστε δίπλα στους πολίτες για οτιδήποτε»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου, Θοδωρής Αλυσανδράτος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να ενημερώσει τους ακροατές ποια είναι