Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Ζαφειράτος: «Αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, χαθήκαμε»

Παναγής Ζαφειράτος: «Αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, χαθήκαμε»

Παναγής Ζαφειράτος: «Αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, χαθήκαμε» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και μίλησε για τις ενέργειες που γίνονται, ώστε να είναι έτοιμη η περιοχή για την τουριστική σεζόν, για την παρουσία του στρατού αλλά και την χρηματοδότητση για τον καθαρισμό του λιμανιού.

Ο κος Ζαφειράτος μίλησε για τα έργα που είναι προγραμματισμένα να εκτελεστούν, αλλά αυτό που επισήμανε πολλές φορές είναι ότι κανείς δεν ξέρει το πότε θα γίνουν. «Αν δεν γίνουν, χαθήκαμε. Μάθαμε για την χρηματοδότηση για τον καθαρισμό του λιμανιού αλλά δεν ξέρουμε πότε θα γίνει.  Το μόνο που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι θα γίνει μια ασφαλτόστρωση» τόνισε ο πρόεδρος. Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον βουλευτή, ενώ είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Σάμης ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι προχωράνε οι μελέτες, χωρίς όμως να του δώσει ένα χρονοδιάγραμμα. Ο κος Ζαφειράτος απέδωσε όλη αυτή την καθυστέρηση, στην γραφειοκρατία.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε θέρμα το στρατό που ήρθε ξανά και τόνισε ότι καθαρίζουν με τα μηχανήματα τα αυλάκια και φτιάχνουν αναχώματα. Επίσης και σχετικά με τις αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ, ο κος Ζαφειράτος υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν λάβει καμία ενίσχυση από το κράτος ούτε για τα σπίτια τους ούτε για τις επιχειρήσεις, ενώ πολλοί επαγγελματίες δεν έχουν λάβει ούτε το βοήθημα της περιφέρειας. «Υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται σε συγγενείς και γνωστούς. Ούτε τα παράθυρα δεν μπορούν να φτιάξουν» σημείωσε.

 

Related Post

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δουλέψαμε σκληρά και ήμασταν πάντα εδώ για όλουςΠαναγής Δρακουλόγκωνας: Δουλέψαμε σκληρά και ήμασταν πάντα εδώ για όλους

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «ΑΝΑΣΑ» του Θεόδωρου Γαλιατσάτου  και νυν α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας  φιλοξενήθηκε στην  εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αρχικά έκανε μια

Διονύσης Στανίτσας: «Πρέπει να υπάρξει σχέδιο διαχείρισης της κρίσης του κορωνοϊού»Διονύσης Στανίτσας: «Πρέπει να υπάρξει σχέδιο διαχείρισης της κρίσης του κορωνοϊού»

Ο Δήμαρχος  Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σε μια ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο νησί. Ο κος Στανίτσας σχολίασε αρχικά την κατάσταση

Νίκος Ανουσάκης: Υπάρχουν δήμοι στην Ελλάδα που θέλουν να μας μιμηθούν!Νίκος Ανουσάκης: Υπάρχουν δήμοι στην Ελλάδα που θέλουν να μας μιμηθούν!

Νίκος Ανουσάκης: Υπάρχουν δήμοι στην Ελλάδα που θέλουν να μας μιμηθούν! Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης. Η ατζέντα μεγάλη και όχι