Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Ζαφειράτος: «Αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, χαθήκαμε»

Παναγής Ζαφειράτος: «Αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, χαθήκαμε»

Παναγής Ζαφειράτος: «Αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, χαθήκαμε» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και μίλησε για τις ενέργειες που γίνονται, ώστε να είναι έτοιμη η περιοχή για την τουριστική σεζόν, για την παρουσία του στρατού αλλά και την χρηματοδότητση για τον καθαρισμό του λιμανιού.

Ο κος Ζαφειράτος μίλησε για τα έργα που είναι προγραμματισμένα να εκτελεστούν, αλλά αυτό που επισήμανε πολλές φορές είναι ότι κανείς δεν ξέρει το πότε θα γίνουν. «Αν δεν γίνουν, χαθήκαμε. Μάθαμε για την χρηματοδότηση για τον καθαρισμό του λιμανιού αλλά δεν ξέρουμε πότε θα γίνει.  Το μόνο που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι θα γίνει μια ασφαλτόστρωση» τόνισε ο πρόεδρος. Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον βουλευτή, ενώ είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Σάμης ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι προχωράνε οι μελέτες, χωρίς όμως να του δώσει ένα χρονοδιάγραμμα. Ο κος Ζαφειράτος απέδωσε όλη αυτή την καθυστέρηση, στην γραφειοκρατία.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε θέρμα το στρατό που ήρθε ξανά και τόνισε ότι καθαρίζουν με τα μηχανήματα τα αυλάκια και φτιάχνουν αναχώματα. Επίσης και σχετικά με τις αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ, ο κος Ζαφειράτος υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν λάβει καμία ενίσχυση από το κράτος ούτε για τα σπίτια τους ούτε για τις επιχειρήσεις, ενώ πολλοί επαγγελματίες δεν έχουν λάβει ούτε το βοήθημα της περιφέρειας. «Υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται σε συγγενείς και γνωστούς. Ούτε τα παράθυρα δεν μπορούν να φτιάξουν» σημείωσε.

 

Related Post

Γιώργος Πολυχρονάτος: Υπάρχει μια χαοτική κατάσταση όσον αφορά στις βασικές λειτουργίες του ΔήμουΓιώργος Πολυχρονάτος: Υπάρχει μια χαοτική κατάσταση όσον αφορά στις βασικές λειτουργίες του Δήμου

Μετά την ανακοίνωση του για τα προβλήματα της Σάμης και την παράκληση να γίνει ένα δημοτικό συμβούλιο στην Σάμη, ο κος Γιώργος Πολυχρονάτος μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η

Διονύσης Αραβαντινός: «Ας μας πουν ξεκάθαρα, θέλουν ή δεν θέλουν την ΕΔΑΚΙ»Διονύσης Αραβαντινός: «Ας μας πουν ξεκάθαρα, θέλουν ή δεν θέλουν την ΕΔΑΚΙ»

Ο δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου και επικεφαλής της παράταξης  ΛΗΞΟΥΡΙ –ΠΑΛΙΚΗ- ΔΡΑΣΗ- ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, Διονύσης Αραβαντινός θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» παραθέτοντας τις απόψεις του για την

Γιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότηταςΓιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότητας

Ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Κοκκόλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στην πρώτη επίσημη προεκλογική συνέντευξη. Αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν το