Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Ζαφειράτος: «Αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, χαθήκαμε»

Παναγής Ζαφειράτος: «Αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, χαθήκαμε»

Παναγής Ζαφειράτος: «Αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, χαθήκαμε» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και μίλησε για τις ενέργειες που γίνονται, ώστε να είναι έτοιμη η περιοχή για την τουριστική σεζόν, για την παρουσία του στρατού αλλά και την χρηματοδότητση για τον καθαρισμό του λιμανιού.

Ο κος Ζαφειράτος μίλησε για τα έργα που είναι προγραμματισμένα να εκτελεστούν, αλλά αυτό που επισήμανε πολλές φορές είναι ότι κανείς δεν ξέρει το πότε θα γίνουν. «Αν δεν γίνουν, χαθήκαμε. Μάθαμε για την χρηματοδότηση για τον καθαρισμό του λιμανιού αλλά δεν ξέρουμε πότε θα γίνει.  Το μόνο που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι θα γίνει μια ασφαλτόστρωση» τόνισε ο πρόεδρος. Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον βουλευτή, ενώ είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Σάμης ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι προχωράνε οι μελέτες, χωρίς όμως να του δώσει ένα χρονοδιάγραμμα. Ο κος Ζαφειράτος απέδωσε όλη αυτή την καθυστέρηση, στην γραφειοκρατία.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε θέρμα το στρατό που ήρθε ξανά και τόνισε ότι καθαρίζουν με τα μηχανήματα τα αυλάκια και φτιάχνουν αναχώματα. Επίσης και σχετικά με τις αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ, ο κος Ζαφειράτος υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν λάβει καμία ενίσχυση από το κράτος ούτε για τα σπίτια τους ούτε για τις επιχειρήσεις, ενώ πολλοί επαγγελματίες δεν έχουν λάβει ούτε το βοήθημα της περιφέρειας. «Υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται σε συγγενείς και γνωστούς. Ούτε τα παράθυρα δεν μπορούν να φτιάξουν» σημείωσε.

 

Related Post

Σταύρος Σπαθής: «Καταγράφουμε τα προβλήματα και δίνουμε λύσεις. Είναι θέμα θέλησης»Σταύρος Σπαθής: «Καταγράφουμε τα προβλήματα και δίνουμε λύσεις. Είναι θέμα θέλησης»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για μια ενημέρωση των όσων γίνονται το τελευταίο διάστημα από την ΔΕΥΑΚ και όχι μόνο. Έδωσε

Γεράσιμος Καγκάδης (ΛΑΕ): Θέλουμε να ενώσουμε την Αριστερά!Γεράσιμος Καγκάδης (ΛΑΕ): Θέλουμε να ενώσουμε την Αριστερά!

Ο κος Γεράσιμος Καγκάδης  υποψήφιος βουλευτής μα την Λαϊκή Ενότητα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου. Η συζήτηση ξεκίνησε με τον κο Καγκάδη

Άνθεια Κώτση: «Προβάλλουμε την Κεφαλονιά, προωθούμε τον οινοτουρισμό»Άνθεια Κώτση: «Προβάλλουμε την Κεφαλονιά, προωθούμε τον οινοτουρισμό»

Η υπεύθυνη τύπου του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς (ΣΟΚ), Άνθεια Κώτση φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την πρώτη – πολύ σημαντική-