Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Χρήστος Κοκκόλης: «Ή θα ζήσουμε μονιασμένοι ή χωρίς νερό»

Χρήστος Κοκκόλης: «Ή θα ζήσουμε μονιασμένοι ή χωρίς νερό»

Χρήστος Κοκκόλης: «Ή θα ζήσουμε μονιασμένοι ή χωρίς νερό» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της Άσσου Χρήστος Κοκκόλης φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5  με αφορμή τα προβλήματα που έχουν προκληθεί με την εγκατάσταση της αφαλάτωσης του χωριού.

Τις τελευταίες μέρες έχει υπάρξει μια σειρά ανακοινώσεων, με απόψεις για το καταλληλότερο μέρος εγκατάστασης της αφαλάτωσης. Από τον Δήμο και την ΔΕΥΑΚ έχει προταθεί ο χώρος του πάρκινγκ τους χωριού ενώ αρκετοί κάτοικοι διαφωνούν. Ο κος Κοκκόλης θέλοντας να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή, τόνισε ότι όλοι όσοι βγάζουν ανακοινώσεις δεν έχουν καλή πληροφόρηση της κατάστασης.

«Έχουμε εξαντλήσει όλες τις λύσεις. Δεν υπάρχουν εναλλακτικές» ανέφερε και υποστήριξε ότι υπήρξαν κάποιες δωρεές αγροτεμαχίων για την εγκατάσταση της αφαλάτωσης, τα οποία όμως δεν εξυπηρετούν καθώς δεν υπάρχει στα συγκεκριμένα σημεία γεώτρηση. Ο κος Κοκκόλης υπογράμμισε ότι το πάρκινγκ – που προτείνεται- κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί τροχόσπιτα, τα οποία υποβαθμίζουν την περιοχή.

Ο πρόεδρος της Άσσου εξήγησε ακόμα περισσότερο γιατί το πάρκινγκ είναι ο καταλληλότερος χώρος: «Είναι δημοτικής περιουσία, είναι ασφαλές σε φαινόμενα τύπου ΙΑΝΟΥ, κάνουμε μια γεώτρηση και παίρνουμε όσο νερό θέλουμε, τα καλώδια και οι σωλήνες θα μπουν υπόγεια. Υπάρχει και η έγκριση της ΔΕΥΑΚ. Σκοπός είναι η Άσσος να σταθεί όρθια και το νερό είναι προϋπόθεση».

Παράλληλα ο κος Κοκκόλης επισήμανε ότι αν συνεχιστεί αυτή η διαφωνία, θα χαθεί το κονδύλι και αναρωτήθηκε: «Αν χαθεί το κονδύλι, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;». Κατέστησε σαφές ότι, σέβεται την άποψη του καθενός, θα κάνει τα πάντα για να γίνει το έργο αλλά πρέπει να επιλέξουμε ή να ζήσουμε μονιασμένοι ή χωρίς νερό!

 

Related Post

Σπύρος Σπύρου: Ζητάμε την ψήφο του κόσμου, για να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριοΣπύρος Σπύρου: Ζητάμε την ψήφο του κόσμου, για να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως περιφερειάρχης και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου (Ιόνιος Συμμαχία). Ο κος Σπύρου πάντα δραστήριος, ανέφερε πως έχει περπατήσει τα νησιά

Ευαγγελία Σισικοπούλου: Θέλω οι προβληματισμοί του πολίτη να γίνονται οι βάσεις για να γίνουν πράγματαΕυαγγελία Σισικοπούλου: Θέλω οι προβληματισμοί του πολίτη να γίνονται οι βάσεις για να γίνουν πράγματα

Άλλη μια νέα υποψήφια με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η Ευαγγελία Σισικοπούλου, είναι μια ακόμα γυναίκα που πολιτεύεται στην τοπική αυτοδιοίκηση

Θοδωρής Αλυσανδράτος:  «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα , είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα»Θοδωρής Αλυσανδράτος:  «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα , είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου Θοδωρής Αλυσανδράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή το ψήφισμα που εξέδωσε το συμβούλιο της κοινότητας σχετικά με την τοποθέτηση