Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαλσαμής: «Θα μας εκπροσωπήσει ο Παλληξουριακός – Θα έχουμε βοήθεια από την Περιφέρεια»

Βαλσαμής: «Θα μας εκπροσωπήσει ο Παλληξουριακός – Θα έχουμε βοήθεια από την Περιφέρεια»

Βαλσαμής: «Θα μας εκπροσωπήσει ο Παλληξουριακός – Θα έχουμε βοήθεια από την Περιφέρεια» post thumbnail image

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 με αφορμή την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την συμμετοχή του Παλληξουραικού σε αυτό.

«Ο Παλληξουριακός επάξια θα μας εκπροσωπήσει στο πρωτάθλημα» ανέφερε ο κος Βαλσαμής και τόνισε ότι ήδη η ομάδα έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις στο βοηθητικό στάδιο του Ληξουρίου. «Φαντάζομαι ότι δεν είναι και ο ιδανικός αριθμός των προπονήσεων που θα έχουν έως την αγωνιστική δράση, αλλά πιστεύω ότι θα τα πάνε καλά» επισήμανε.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε και στην οικονομική ενίσχυση που θα δοθεί στο σωματείο από την Περιφέρεια για τις μετακινήσεις αλλά και για την βοήθεια από την Αντιπεριφέρεια με τα rapid test. Αναφορικά με τις μετακινήσεις και τους αγώνες, εξήγησε ότι θα διεξαχθεί μόνο ένας γύρος και τα ταξίδια θα γίνουν βάσει κλήρωσης. Επισήμανε ότι είναι δύσκολο να γίνονται αγώνες μέσα στο καλοκαίρι καθώς αρκετοί από τους παίκτες είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δουλεύουν το καλοκαίρι και γι΄ αυτό μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί.

 

Related Post

Διονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνηΔιονύσης Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι ανίκανη και επικίνδυνη

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, Διονύσης Αραβαντινός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5.

Ο Ανδρέας Παντελιός για την Γαστρονομική Κοινότητα: «Προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής μας ιστορίας»Ο Ανδρέας Παντελιός για την Γαστρονομική Κοινότητα: «Προσπάθεια ανάδειξης της γαστρονομικής μας ιστορίας»

O γενικός γραμματέας της Γαστρονομικής Κοινότητας Κεφαλονιάς Ανδρέας Παντελιός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για αυτό το εγχείρημα. «Είναι μια προσπάθεια 15 ετών. Αφορά την

Έτσι θα είναι το Μουσείο «Γεράσιμος Σκλάβος» στην Κεφαλονιά – Διεθνής ακτινοβολία σε μελετητές & επισκέπτεςΈτσι θα είναι το Μουσείο «Γεράσιμος Σκλάβος» στην Κεφαλονιά – Διεθνής ακτινοβολία σε μελετητές & επισκέπτες

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5 και την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησε η διδάκτωρ ιστορίας της τέχνης Όλγα – Μεντζαφού , με αφορμή την ένταξη χρηματοδότησης