Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαλσαμής: «Θα μας εκπροσωπήσει ο Παλληξουριακός – Θα έχουμε βοήθεια από την Περιφέρεια»

Βαλσαμής: «Θα μας εκπροσωπήσει ο Παλληξουριακός – Θα έχουμε βοήθεια από την Περιφέρεια»

Βαλσαμής: «Θα μας εκπροσωπήσει ο Παλληξουριακός – Θα έχουμε βοήθεια από την Περιφέρεια» post thumbnail image

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 με αφορμή την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την συμμετοχή του Παλληξουραικού σε αυτό.

«Ο Παλληξουριακός επάξια θα μας εκπροσωπήσει στο πρωτάθλημα» ανέφερε ο κος Βαλσαμής και τόνισε ότι ήδη η ομάδα έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις στο βοηθητικό στάδιο του Ληξουρίου. «Φαντάζομαι ότι δεν είναι και ο ιδανικός αριθμός των προπονήσεων που θα έχουν έως την αγωνιστική δράση, αλλά πιστεύω ότι θα τα πάνε καλά» επισήμανε.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε και στην οικονομική ενίσχυση που θα δοθεί στο σωματείο από την Περιφέρεια για τις μετακινήσεις αλλά και για την βοήθεια από την Αντιπεριφέρεια με τα rapid test. Αναφορικά με τις μετακινήσεις και τους αγώνες, εξήγησε ότι θα διεξαχθεί μόνο ένας γύρος και τα ταξίδια θα γίνουν βάσει κλήρωσης. Επισήμανε ότι είναι δύσκολο να γίνονται αγώνες μέσα στο καλοκαίρι καθώς αρκετοί από τους παίκτες είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δουλεύουν το καλοκαίρι και γι΄ αυτό μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί.

 

Related Post

Γιώργος Τσιλιμιδός: Προτεραιότητά μας, η διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτηΓιώργος Τσιλιμιδός: Προτεραιότητά μας, η διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη

Ο Γιώργος Τσιλιμιδός , τέως Δήμαρχος, νυν περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Στέλιος Σπαθής: «Στηρίζουμε, βάζουμε πλάτη, αλλά ο δήμος είναι σμπαράλια»Στέλιος Σπαθής: «Στηρίζουμε, βάζουμε πλάτη, αλλά ο δήμος είναι σμπαράλια»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Δήμου Σάμης Στέλιος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταφέροντας την εικόνα που επικρατεί στον δήμο Σάμης μετά και την

Ο Σταύρος Τραυλός για την γέφυρα στο Χειμωνικό και τα έργα οδοποιίας στην ΚεφαλονιάΟ Σταύρος Τραυλός για την γέφυρα στο Χειμωνικό και τα έργα οδοποιίας στην Κεφαλονιά

Ο αντιπεριφεριάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις για την γέφυρα του Χειμωνικού, που αναγκάζει πολλούς