Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη»

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη»

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε, η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βικτώρια Αλεξανδράτου.

Η κα Αλεξανδράτου  βρέθηκε πρόσφατα στου Λειψούς, στους οποίους δραστηριοποιείται  και έχει γνωρίσει από την εθελοντική της προσφορά πριν πέντε χρόνια και εκεί συνάντησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η κα Αλεξανδράτου μίλησε για την Πρόεδρο με τα καλύτερα λόγια και συγκεκριμένα τόνισε: «Από τη μεριά του θεσμικού της ρόλου στέλνει το μήνυμα της από τα νησιά του Αιγαίου. Έκανε επίσκεψη για τα εγκαίνια ενός αθλητικού κέντρου στο νησί. Η Πρόεδρος είναι μια τιμητική παρουσία για την χώρα μας».

H καλεσμένη κλήθηκε να εκφράσει την άποψή της για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα στην βουλή. Η κα Αλεξανδράτου στάθηκε κυρίως στην αιολική ενέργεια υποστηρίζοντας ότι είναι λάθος αυτού του είδους η ενέργεια να ταυτίζεται με τις εξορύξεις ενώ υπογράμμισε ότι οι εξορύξεις δεν έχουν λόγω ύπαρξης. Μίλησε δε, για την απολιγνιτοποίηση της Ελλάδας μέσω ενός Ευρωπαϊκού προγράμματος που λέγεται Green deal.

Στο τέλος της συζήτησης η κα Αλεξανδράτου εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν ώστε να είναι υποψήφια στις εκλογές του 2019. «Κατέβηκα υποψήφια  γιατί είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά. Η Κεφαλονιά είναι ένας ευλογημένος τόπος» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας πως: «Κάποιες μέρες αισθάνομαι μετανιωμένη που ήμουν υποψήφια».

Η καλεσμένη πάντως, όταν κάνει τον απολογισμό της – όπως ανέφερε η ίδια-  αποδίδει την ήττα της στο γεγονός ότι ήταν άγνωστη και ευάλωτη στην δυσφήμηση. «Θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξανακατέβω στις εκλογές, γιατί η Κεφαλονιά είναι μια συντηρητική κοινωνία και δεν θέλει κάποιον που δεν είναι από το νησί» κατέληξε.

Related Post

Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού»Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού»

Απάντηση στις καταγγελίες για την άσκοπη κοπή δέντρων και «δολοφονία» αυτών έδωσε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Σαμούρης αρχικά αμφισβήτησε το όνομα

Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ναι στο άνοιγμα των σχολείων υπό προϋποθέσεις»Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ναι στο άνοιγμα των σχολείων υπό προϋποθέσεις»

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου Δημήτρης Μαντζουράτος  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Μαντζουράτος μίλησε για το άνοιγμα των σχολείων και ανέφερε

Γιάννης Κουρούκλης κατά της Levante Ferries- Τι απαντά ο εκπρόσωπος της εταιρείας Γιάννης ΠυλαρινόςΓιάννης Κουρούκλης κατά της Levante Ferries- Τι απαντά ο εκπρόσωπος της εταιρείας Γιάννης Πυλαρινός

Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αργοστολίου Γιάννης Κουρούκλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σε μια προσπάθεια να αναλύσει την ανακοίνωση της εταιρείας Levante Ferries που δημοσιοποιήθηκε