Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η στελέχωση στο κέντρο υγείας»

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η στελέχωση στο κέντρο υγείας»

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η  στελέχωση στο κέντρο υγείας» post thumbnail image

O έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για μια ενημέρωση σε σχέση με ότι συμβαίνει στην Ιθάκη το τελευταίο διάστημα.

Ήρεμη χαρακτήρισε ο έπαρχος την κατάσταση στο νησί, αν και έχει κόσμο. Παραδέχτηκε ότι ο κόσμος είναι πολύ λιγότερος σε σχέση με πέρυσι ενώ τόνισε ότι στο νησί παραθερίζουν και έλληνες και ξένοι και αρκετοί με σκάφη. Αναφέρθηκε στους ελέγχους και επισήμανε: «Έχουμε πει στον κόσμο να προσέχει και να τηρεί τα μέτρα προστασίας. Ειδικά στα μαγαζιά είπαμε στους καταστηματάρχες να τηρούν τις αποστάσεις και όλους τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί καθώς γίνονται καθημερινά έλεγχοι».

Σχολίασε την επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κου Μηλιώτη στην Κεφαλονιά, υποστηρίζοντας ότι μάλλον έρχεται λόγω των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην Κεφαλονιά και δεν έχει κάποια ενημέρωση για το αν ο κος Μηλιώτης θα επισκεφθεί την Ιθάκη.

Αναφορικά με τα εγκαίνια του νέου λιμανιού και την παρουσία ή μη του Πρωθυπουργού στην τελετή, ο κος Λιβιτσάνης υπογράμμισε πως επιθυμία από τον πρωθυπουργό υπάρχει, να βρίσκεται στα εγκαίνια, όμως αυτό θα γίνει γνωστό εν καιρώ. Μάλιστα ο έπαρχος εξήγησε ότι η παρουσίαση και παράδοση του έργου δεν θα γίνει την ίδια μέρα με τα εγκαίνια. «Ο φορέας του ΕΣΠΑ που παρακολουθεί το έργο, θα πραγματοποιήσει την παρουσίασή του  και την παράδοση και περίπου 2 εβδομάδες αργότερα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια» ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης παραδέχτηκε ότι αυτό είναι έργο της προηγούμενης περιφερειακής αρχής και δεν έχουν σκοπό να καρπωθούν τίποτα.

«Οι δομές υγείας στο νησί μας είναι σε καλό επίπεδο» ανέφερε ο έπαρχος ερωτώμενος σχετικά. Παράλληλα πρόσθεσε πως ήδη έχει τοποθετηθεί ένα κοντέινερ για όσους βρεθούν θετικοί στον ιό και προκειμένου να μην εισέρχονται στο κέντρο υγείας. Τέλος, επισήμανε ότι και η στελέχωση είναι αρκετά καλή και δεν έχουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα τελευταία χρόνια.

Related Post

Δημήτρης Ψωμάς: «Οι φοιτητές μετά την εγγραφή τους φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν σπίτι»Δημήτρης Ψωμάς: «Οι φοιτητές μετά την εγγραφή τους φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν σπίτι»

Με ένα πολύ σημαντικό θέμα ασχολήθηκε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο Δημήτρης Αλοΐζος και η Ελευθερία Κουλουριώτου φιλοξένησαν στην εκπομπή τον πρόεδρο του ΔΣ των φοιτητών του

Νίκος Γκισγκίνης: Δεν βλέπω διαφορές ανάμεσα σε ” Καλλικράτη” και “Κλεισθένη”Νίκος Γκισγκίνης: Δεν βλέπω διαφορές ανάμεσα σε ” Καλλικράτη” και “Κλεισθένη”

Ξεκίνησε η σειρά εκπομπών με αποκλειστικό θέμα το νομοσχέδιο “Κλεισθένης 1” και βασικός στόχος των εκπομπών να ακουστούν οι απόψεις όλων των παρατάξεων.

Άνθεια Κώτση: «Προβάλλουμε την Κεφαλονιά, προωθούμε τον οινοτουρισμό»Άνθεια Κώτση: «Προβάλλουμε την Κεφαλονιά, προωθούμε τον οινοτουρισμό»

Η υπεύθυνη τύπου του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς (ΣΟΚ), Άνθεια Κώτση φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την πρώτη – πολύ σημαντική-