Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η στελέχωση στο κέντρο υγείας»

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η στελέχωση στο κέντρο υγείας»

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η  στελέχωση στο κέντρο υγείας» post thumbnail image

O έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για μια ενημέρωση σε σχέση με ότι συμβαίνει στην Ιθάκη το τελευταίο διάστημα.

Ήρεμη χαρακτήρισε ο έπαρχος την κατάσταση στο νησί, αν και έχει κόσμο. Παραδέχτηκε ότι ο κόσμος είναι πολύ λιγότερος σε σχέση με πέρυσι ενώ τόνισε ότι στο νησί παραθερίζουν και έλληνες και ξένοι και αρκετοί με σκάφη. Αναφέρθηκε στους ελέγχους και επισήμανε: «Έχουμε πει στον κόσμο να προσέχει και να τηρεί τα μέτρα προστασίας. Ειδικά στα μαγαζιά είπαμε στους καταστηματάρχες να τηρούν τις αποστάσεις και όλους τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί καθώς γίνονται καθημερινά έλεγχοι».

Σχολίασε την επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κου Μηλιώτη στην Κεφαλονιά, υποστηρίζοντας ότι μάλλον έρχεται λόγω των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην Κεφαλονιά και δεν έχει κάποια ενημέρωση για το αν ο κος Μηλιώτης θα επισκεφθεί την Ιθάκη.

Αναφορικά με τα εγκαίνια του νέου λιμανιού και την παρουσία ή μη του Πρωθυπουργού στην τελετή, ο κος Λιβιτσάνης υπογράμμισε πως επιθυμία από τον πρωθυπουργό υπάρχει, να βρίσκεται στα εγκαίνια, όμως αυτό θα γίνει γνωστό εν καιρώ. Μάλιστα ο έπαρχος εξήγησε ότι η παρουσίαση και παράδοση του έργου δεν θα γίνει την ίδια μέρα με τα εγκαίνια. «Ο φορέας του ΕΣΠΑ που παρακολουθεί το έργο, θα πραγματοποιήσει την παρουσίασή του  και την παράδοση και περίπου 2 εβδομάδες αργότερα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια» ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης παραδέχτηκε ότι αυτό είναι έργο της προηγούμενης περιφερειακής αρχής και δεν έχουν σκοπό να καρπωθούν τίποτα.

«Οι δομές υγείας στο νησί μας είναι σε καλό επίπεδο» ανέφερε ο έπαρχος ερωτώμενος σχετικά. Παράλληλα πρόσθεσε πως ήδη έχει τοποθετηθεί ένα κοντέινερ για όσους βρεθούν θετικοί στον ιό και προκειμένου να μην εισέρχονται στο κέντρο υγείας. Τέλος, επισήμανε ότι και η στελέχωση είναι αρκετά καλή και δεν έχουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα τελευταία χρόνια.

Related Post

Μάκης Μεταξάς: «Κάποιοι δεν θέλουν ο τάφος των Τζανάτων να αναδειχθεί»Μάκης Μεταξάς: «Κάποιοι δεν θέλουν ο τάφος των Τζανάτων να αναδειχθεί»

Ο τέως νομάρχης Κεφαλονιάς κος Μάκης Μεταξάς, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή τις αρνητικές εξελίξεις για τον αρχαιολογικό πλούτο

Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»

Την άποψή του για το Αρχαιολογικό Μουσείο, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Από τον κο Παντελειό έγινε

Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου, Μιχάλης Γάκης. Αφορμή, η πρόσφατη απάντηση του Δημάρχου για κομπίνες στον Μύρτο μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Διονύση