Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ»

Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ»

Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ» post thumbnail image

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Φραντζής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την ανοιχτή πρόσκληση που εξέδωσε με σκοπό την συγκρότηση επιτροπής διαβούλευσης.

Ο κος Φραντζής επισήμανε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή προβλέπεται νομοθετικά και σε αυτήν μπορούν να συμμετέχουν φορείς αλλά και δημότες, αλλά πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 (συνολικά φορείς και δημότες). Αναφέρθηκε στον λόγο της συγκρότησης της επιτροπής, υπογραμμίζοντας πως: «Θέλουμε να υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ του δήμου και των πολιτών. Στόχος είναι οι σκέψεις, οι προβληματισμοί και οτιδήποτε άλλο έρχεται προς συζήτηση και να δίνεται λύση. Ο δήμος θέλει να ενεργοποιήσει αυτή την επιτροπή».

Ο γενικός γραμματέας εξέφρασε και την άποψή του για την διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ,  εξηγώντας ότι δυστυχώς οι δημοτικές επιχειρήσεις δεν έχουν τον χαρακτήρα που είχαν παλιότερα και πλέον είναι μόνο γραφειοκρατικές. «Η απόφαση να διαλυθεί δεν ήταν του Δήμου Αργοστολίου. Οι δήμοι Ληξουρίου και Σάμης από τον Νοέμβριο είχαν αποφασίσει να συστήσουν δικούς τους φορείς. Η Αποκεντρωμένη το ενέκρινε» τόνισε. Τέλος, ξεκαθάρισε ότι το μόνο που απομένει είναι να γίνει οικονομική εκκαθάριση καθώς υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι περιμένουν τα λεφτά τους.

Related Post

Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον ΜύρτοΜιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο

Μια ακόμα επεισοδιακή εκπομπή με βασικό καλεσμένο τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τζωρτζάτο και πολλές παρεμβάσεις. Για μια ακόμα φορά, βασικό θέμα η καντίνα του Μύρτου.

«Καταπέλτης» ο Μάκης Φόρτες κατά της Ρόδης Κράτσα«Καταπέλτης» ο Μάκης Φόρτες κατά της Ρόδης Κράτσα

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Για την  επόμενη μέρα» Μάκης Φόρτες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της περιφερειάρχου Ρόδης Κράτσα

Παύλος Παπαδάτος: Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να τον βοηθήσω!Παύλος Παπαδάτος: Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να τον βοηθήσω!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο Παύλος Παπαδάτος. Η συζήτηση ξεκίνησε με την συνομιλία του κου Παπαδάτου με τον Πιερ Μοσκοβισί και όπως αποκάλυψε του έκανε πρόσκληση