Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σπύρος Σαμούρης: Οι μελανότερες αυτοδιοικητικές μέρες της Δημοτικής Αρχής

Σπύρος Σαμούρης: Οι μελανότερες αυτοδιοικητικές μέρες της Δημοτικής Αρχής

Σπύρος Σαμούρης: Οι μελανότερες αυτοδιοικητικές μέρες της Δημοτικής Αρχής post thumbnail image

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενωμένη Τετράπολη», Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Οι πολίτες θέλουν τη διάσπαση λόγω της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής

Η διάσπαση του δήμου και αν αυτή πρέπει ή όχι να γίνει ήταν το κύριο θέμα συζήτησης καθώς ο κος Σαμούρης τόνισε πως είναι λογικό και δίκαιο ο κόσμος να φωνάζει ώστε να σπάσει ο δήμος και αυτό γιατί η Δημοτική Αρχή έχει αφήσει όλες τις περιοχές – πλην του Αργοστολίου- να ρημάξουν. Όμως θεωρεί ότι θα υπάρξουν προβλήματα αν σπάσει ο δήμος και έφερε ως παράδειγμα το κύρος που θα έχει ένας δήμαρχος όταν θα πρέπει να ζητήσει κάτι από την κεντρική εξουσία.

Στην συζήτηση παρέμβαση θέλησε να κάνει ο κος Αραβαντινός θέλοντας για μια ακόμα φορά να διαψεύσει όλα όσα ακούγονται για πιθανές συνεργασίες κλπ. Για μια ακόμα φορά ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεργαστεί η παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» , με την «παράταξη Παρίση» και όπως είπε ο καθένας μπορεί να καταλάβει γιατί διαχέεται αυτή η φήμη.

Ακούστε την εκπομπή:

 

Related Post

Σπύρος Σαμούρης: «Στόχος μας, να γίνει ο δήμος μας φιλόξενος για τον ντόπιο και τον τουρίστα»Σπύρος Σαμούρης: «Στόχος μας, να γίνει ο δήμος μας φιλόξενος για τον ντόπιο και τον τουρίστα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», παραχώρησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Σπύρος Σαμούρης. Το πρώτο που θέλησε να καταστήσει σαφές ήταν ότι την θέση που έχει την επέλεξε ο

Νίκος Ανουσάκης: Ο βιολογικός ελέγχεται συνέχεια – Όσοι διαμαρτύρονται έχτισαν μετάΝίκος Ανουσάκης: Ο βιολογικός ελέγχεται συνέχεια – Όσοι διαμαρτύρονται έχτισαν μετά

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό, την ανακεφαλαιοποίηση

Στάθης Τσελέντης: «Έχουμε υποσχέσεις και όχι χρονοδιαγράμματα»  Στάθης Τσελέντης: «Έχουμε υποσχέσεις και όχι χρονοδιαγράμματα»  

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ερίσου Στάθης Τσελέντης  μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί  στο –κατά του καλοκαιρινούς μήνες, ασφυκτικά γεμάτο- Φισκάρδο.