Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σπύρος Σαμούρης: Οι μελανότερες αυτοδιοικητικές μέρες της Δημοτικής Αρχής

Σπύρος Σαμούρης: Οι μελανότερες αυτοδιοικητικές μέρες της Δημοτικής Αρχής

Σπύρος Σαμούρης: Οι μελανότερες αυτοδιοικητικές μέρες της Δημοτικής Αρχής post thumbnail image

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενωμένη Τετράπολη», Σπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Οι πολίτες θέλουν τη διάσπαση λόγω της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής

Η διάσπαση του δήμου και αν αυτή πρέπει ή όχι να γίνει ήταν το κύριο θέμα συζήτησης καθώς ο κος Σαμούρης τόνισε πως είναι λογικό και δίκαιο ο κόσμος να φωνάζει ώστε να σπάσει ο δήμος και αυτό γιατί η Δημοτική Αρχή έχει αφήσει όλες τις περιοχές – πλην του Αργοστολίου- να ρημάξουν. Όμως θεωρεί ότι θα υπάρξουν προβλήματα αν σπάσει ο δήμος και έφερε ως παράδειγμα το κύρος που θα έχει ένας δήμαρχος όταν θα πρέπει να ζητήσει κάτι από την κεντρική εξουσία.

Στην συζήτηση παρέμβαση θέλησε να κάνει ο κος Αραβαντινός θέλοντας για μια ακόμα φορά να διαψεύσει όλα όσα ακούγονται για πιθανές συνεργασίες κλπ. Για μια ακόμα φορά ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεργαστεί η παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» , με την «παράταξη Παρίση» και όπως είπε ο καθένας μπορεί να καταλάβει γιατί διαχέεται αυτή η φήμη.

Ακούστε την εκπομπή:

 

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!”Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!”

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά” Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει στην Κεφαλονιά να έρθει η κανονικότητα!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει στην Κεφαλονιά να έρθει η κανονικότητα!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος.