Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Κώστας Γρηγορόπουλος: Δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ

Κώστας Γρηγορόπουλος: Δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ

Κώστας Γρηγορόπουλος: Δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ post thumbnail image

Τηλεφωνική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Κώστας Γρηγορόπουλος.

 Ο λόγος το καινούργιο σχέδιο αστυνόμευσης σε όλη την επικράτεια, με περιπολίες και όπως είχε αναλύσει και σε ανακοινωσή του εκτός από το κόστος που θα προκύπτει, δεν υπάρχει το έμψυχο υλικό προκειμένου να μπορέσει ένα τέτοιο σχέδιο να εφαρμοστεί.

Ο κος Γρηγορόπουλος τόνισε για μια ακόμα φορά ότι η αστυνομική δύναμη στην Κεφαλονιά είναι λιγότερη από αυτή που θα έπρεπε και αν λειτούργουν αυτό οφείλεται στους αστυνομικούς που “θυσιάζονται” χώρις να παίρνουν τα ρεπό τους.

“Τουλάχιστον στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ. δεν μπορεί να εφαρμοστεί” και σε αυτό ήταν κατηγορηματικός ο πρόεδρος.

Ακούστε τον κο Γρηγορόπουλο:

Related Post

Αλεξάνδρα Μπαλού: Η ψήφος είναι μια καθαρή σκέψη για το πώς θέλει κάποιος να ζειΑλεξάνδρα Μπαλού: Η ψήφος είναι μια καθαρή σκέψη για το πώς θέλει κάποιος να ζει

Η υποψήφια περιφερειάρχης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξάνδρα Μπαλού βρέθηκε στην Κεφαλονιά και στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να εκθέσει τις απόψεις της και της παράταξής της που στηρίζεται

Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»Βάσω Βουτσινά: « Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού – Έχουν αναφερθεί μέχρι και επιθέσεις»

Με αφορμή την ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, η πρόεδρος Βάσω Βουτσινά, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να αναφέρει εκ νέου τα

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: Ο τουρισμός πρέπει να μας βρει έτοιμουςΓεράσιμος Τιμοθεάτος: Ο τουρισμός πρέπει να μας βρει έτοιμους

Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής- τουριστικής περιόδου, ο κος Γεράσιμος Τιμοθεάτος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να παραθέσει στοιχεία για την περίοδο που έρχεται και όχι μόνο.