Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Κώστας Γρηγορόπουλος: Δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ

Κώστας Γρηγορόπουλος: Δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ

Κώστας Γρηγορόπουλος: Δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ post thumbnail image

Τηλεφωνική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Κώστας Γρηγορόπουλος.

 Ο λόγος το καινούργιο σχέδιο αστυνόμευσης σε όλη την επικράτεια, με περιπολίες και όπως είχε αναλύσει και σε ανακοινωσή του εκτός από το κόστος που θα προκύπτει, δεν υπάρχει το έμψυχο υλικό προκειμένου να μπορέσει ένα τέτοιο σχέδιο να εφαρμοστεί.

Ο κος Γρηγορόπουλος τόνισε για μια ακόμα φορά ότι η αστυνομική δύναμη στην Κεφαλονιά είναι λιγότερη από αυτή που θα έπρεπε και αν λειτούργουν αυτό οφείλεται στους αστυνομικούς που “θυσιάζονται” χώρις να παίρνουν τα ρεπό τους.

“Τουλάχιστον στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη ο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ. δεν μπορεί να εφαρμοστεί” και σε αυτό ήταν κατηγορηματικός ο πρόεδρος.

Ακούστε τον κο Γρηγορόπουλο:

Related Post

Δώρα Μαρκάτου : Κόσμημα για το Αργοστόλι το μουσείο Σκλάβου – Πόλος έλξης επιστημόνων από όλο τον κόσμοΔώρα Μαρκάτου : Κόσμημα για το Αργοστόλι το μουσείο Σκλάβου – Πόλος έλξης επιστημόνων από όλο τον κόσμο

Στον COSMOS 96,5 και το Δημήτρη Αλοϊζο μίλησε σήμερα η Δώρα Μαρκάτου, τέως αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αναφερόμενη στην σημαντικότητα της δημιουργίας του νέου μουσείου Σκλάβου

Αθανάσιος Δρούγος: «Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι»Αθανάσιος Δρούγος: «Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι»

Ο γνωστός διεθνολόγος και  στρατηγικός αναλυτής Αθανάσιος Δρούγος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με πολλές αναλύσεις στα εθνικά μας θέματα. Ο κος

Σιφνάκης (Κ.Υ. Σάμης): «Θετικοί στον κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθεροι»Σιφνάκης (Κ.Υ. Σάμης): «Θετικοί στον κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Ο κος Ευστράτιος Σιφνάκης, γενικός γιατρός, επιμελητής Β’ στο Κέντρο Υγείας Σάμης μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για την δύσκολή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή