Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Θα βραβεύσουμε ανθρώπους που βοήθησαν το επιμελητήριο»

Σταύρος Σπαθής: «Θα βραβεύσουμε ανθρώπους που βοήθησαν το επιμελητήριο»

Σταύρος Σπαθής: «Θα βραβεύσουμε ανθρώπους που βοήθησαν το επιμελητήριο» post thumbnail image

Με αφορμή την εκδήλωση για τα 100 χρόνια του επιμελητηρίου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με τον Δημήτρη Αλοϊζο,  φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου  Σταύρος Σπαθής.

«Ο εορτασμός θα είναι διήμερος και οι καλεσμένοι πολλοί και εκλεκτοί, με προέδρους και επαγγελματίες από πολλά επιμελητήρια της χώρας» ανέφερε αρχικά ο κος Σπαθής ενώ αποκάλυψε ότι θα γίνει και βράβευση κάποιων επιμελητηρίων τα οποία έχουν βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό της Κεφαλονιάς σε διάφορα επίπεδα με συνεργασίες, συμβουλές κλπ. Τα επιμελητήρια που θα βραβευθούν το Σάββατο το βράδυ είναι: Τα εμπορικά επιμελητήρια Αθηνών, Πειραιά, Ιωαννίνων, Αργολίδας και το βιοτεχνικό επιμελητήριο Πειραιά.

Την δεύτερη μέρα, ο εορτασμός περιλαμβάνει και μια ακόμα βράβευση. Η τέως υπουργός Λούκα Κατσέλη θα βραβευθεί από το επιμελητήριο για την προσφορά της με τον ευεργετικό νόμο που φέρει και το όνομά της. Ο κος Σπαθής τόνισε πως: «Έχω δεχτεί αντιδράσεις γι’ αυτή την βράβευση. Όμως η Λούκα Κατσέλη βοήθησε. Αυτός ο νόμος, που ήρθε επί υπουργίας της, ευεργέτησε και ανακούφισε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Και την τιμούμε επ’ ευκαιρία των 100 χρόνων».

Στην συνέχεια σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, όπως αυτές διαμορφώθηκαν και μετά το πρόσφατο συνέδριο του κόμματος και επισήμανε πως με την τωρινή κατάσταση δεν υπάρχει προοπτική. Σχολίασε ως θετική την κίνηση Γερουλάνου και υπογράμμισε πως τα όσα ακούστηκαν από το στόμα του αποτελούν αλήθειες.

Ο κος Σπαθής μίλησε και με την άλλη του ιδιότητα- ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ- και σχετικά με τον βιολογικό απάντησε πως οι εργασίες συνεχίζονται και σύντομα όλα θα είναι έτοιμα. Και για τις λίμνες που έχουν δημιουργηθεί στην αρχή της παραλίας (μπροστά από το κατάστημα της Alpha Bank) υπογράμμισε ότι αυτές δημιουργούνται λόγω της παλίρροιας και η ΔΕΥΑΚ δεν μπορεί να επέμβει.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00 – 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

 

Related Post

Λιβιτσάνης: «650 εμβολιασμοί τις επόμενες μέρες – Σύντομα στην κυκλοφορία ο δρόμος του Μπροστά Αετού»Λιβιτσάνης: «650 εμβολιασμοί τις επόμενες μέρες – Σύντομα στην κυκλοφορία ο δρόμος του Μπροστά Αετού»

O έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν στο νησί, για τους εμβολιασμούς αλλά και

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: Ο τουρισμός πρέπει να μας βρει έτοιμουςΓεράσιμος Τιμοθεάτος: Ο τουρισμός πρέπει να μας βρει έτοιμους

Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής- τουριστικής περιόδου, ο κος Γεράσιμος Τιμοθεάτος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να παραθέσει στοιχεία για την περίοδο που έρχεται και όχι μόνο.

Σπαθής: «Το θέμα με του επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων, θα το φέρω στο Δημοτικό Συμβούλιο  αν συνεχιστεί»Σπαθής: «Το θέμα με του επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων, θα το φέρω στο Δημοτικό Συμβούλιο  αν συνεχιστεί»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και της ΔΕΥΑΚ  Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την συνεργασία με την Condor και την υπογραφή της σύμβασης αλλά και για θέματα