Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αποκαλύψεις βόμβα για την Ομηρική Ιθάκη και τον Οδυσσέα

Αποκαλύψεις βόμβα για την Ομηρική Ιθάκη και τον Οδυσσέα

Στο νέο του βιβλίο ο Σπυρίσων Λυκούδης κάνει τρομέρες αποκαλύψεις για την Ιθάκη και τον Οδυσσέα.

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε ο συγγραφέας και ανέλυσε πολύ σημαντικά κομμάτια του βιβλίου του με τίτλο “Όλη η αλήθεια για τον Οδυσσέα και την Κεφαλονιά”.

Αποκλαλύψεις βόμβα για το βασίλειο του Οδυσσέα, τον Όμηρο αλλά ακόμα και για τον Πυθαγόρα. Έρευνες χρόνων και όλα τα ευρήματα σε ένα βιβλίο.

Η παρουσία του θα γίνει στο Θέατρο ο “Κέφαλος” την Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 19.30.

Ακούστε όσα είπε ο κος Λυκούδης, που βάζουν φωτιά στα μέχρι τώρα δεδομένα!

 

Related Post

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Νησιά σαν την Ιθάκη χρειάζονται διευκολύνσεις»Θανάσης Λιβιτσάνης: «Νησιά σαν την Ιθάκη χρειάζονται διευκολύνσεις»

Ο έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την πρόσκληση- επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό και τον καλεί στην Ιθάκη. Πιο συγκεκριμένα ο

Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): «Δεν μπορεί το νοσοκομείο Κεφαλονιάς να λειτουργεί έτσι»Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): «Δεν μπορεί το νοσοκομείο Κεφαλονιάς να λειτουργεί έτσι»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» καθώς η ομοσπονδία απέστειλε στο Υπουργείο Υγείας, επιστολή ζητώντας να λυθούν τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου

Χάιδω Νικολετάτου: «Το Ραυτοπούλειο είναι ένα κομμάτι του πολιτισμού μας»Χάιδω Νικολετάτου: «Το Ραυτοπούλειο είναι ένα κομμάτι του πολιτισμού μας»

Στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η πρόεδρος της κοινότητας Μεσοβουνίων Χάιδω Νικολετάτου. Η εκπομπή είχε ένα διαφορετικό χαρακτήρα καθώς φιλοξενήθηκε μια γυναίκα που