Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Τσιλιμιδός: «Ανθρωποφαγία για το κυλικείο της Πάστρας – Οι συσχετισμοί Μουσείου- ΜΕΘ πλήττουν τον τόπο»

Τσιλιμιδός: «Ανθρωποφαγία για το κυλικείο της Πάστρας – Οι συσχετισμοί Μουσείου- ΜΕΘ πλήττουν τον τόπο»

Τσιλιμιδός: «Ανθρωποφαγία για το κυλικείο της Πάστρας – Οι συσχετισμοί Μουσείου- ΜΕΘ πλήττουν τον τόπο» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός. Μεταξύ άλλων μίλησε για το κυλικείο της Πάστρας και για το Μουσείο Σκλάβου.

Κυλικείο Γυμνασίου – Λυκείου Πάστρας

«Ήταν μια ανθρωποφαγία όλο αυτό που έγινε, αλλά αποδείχθηκε ότι ήμασταν σωστοί» ανέφερε ο κος Τσιλιμιδός υπενθυμίζοντας τι ακριβώς συνέβη το προηγούμενο διάστημα με την εκμίσθωση του κυλικείου. Παράλληλα, τόνισε ότι κατοχυρώθηκε στην ίδια  – μετά τον διαγωνισμό που έγινε ξανά- καθώς δεν υπήρχε άλλος ενδιαφερόμενος. «Η κα Βαλλιανάτου ήταν η μοναδική ενδιαφερόμενη και πήρε το κυλικείο. Αυτό που κατάφεραν κάποιοι όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν να μείνουν για ένα διάστημα τα παιδιά χωρίς κυλικείο. Αυτό που κάναμε εμείς ήταν μια διαφανής διαδικασία» υποστήριξε.

Φωταγώγηση Θεάτρου την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Την Τετάρτη το βράδυ φωταγωγήθηκε το Θέατρο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. Ο αντιδήμαρχος επισήμανε ότι ήταν μια συμβολική κίνηση αλλά θέλησαν παράλληλα να δώσουν και έμφαση. «Πρέπει όλοι να προσέχουμε την υγεία μας. Πολύ περισσότερο τώρα λόγω της πανδημίας. Δεν πρέπει να αμελούμε να κάνουμε τις εξετάσεις μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισιτιστική βοήθεια

Για την επισιτιστική βοήθεια που παρέχεται μίλησε ο κος Τσιλιμιδός, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μια συνεργασία και δίνεται μια βοήθεια για όσους έχουν ανάγκη. «Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αναστολή, άλλοι έχουν χάσει την δουλειά τους. Περιμένουμε τα αιτήματά τους για να βοηθήσουμε» εξήγησε.

Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου

Αναφορικά με μια ανοικτή επιστολή που ζητά στελέχωση και λειτουργεία της ΜΕΘ και όχι χρηματοδότηση για το Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου, ο κος Τσιλιμιδός ήταν σαφής τονίζοντας τα εξής: «Είναι δύο ασύνδετα θέματα και η χρηματοδότηση προέρχεται από διαφορετικά Υπουργεία και διαφορετικά προγράμματα. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει συσχετισμός. Οι συσχετισμοί Μουσείου- ΜΕΘ πλήττουν τον τόπο. Το μουσείο πρέπει να αναδειχθεί».

Related Post

Κώστας Τσιμάρας: «Μείναμε χωρίς μόνιμο παθολόγο. Θέλουμε μόνιμες λύσεις, όχι εμβαλωματικές»Κώστας Τσιμάρας: «Μείναμε χωρίς μόνιμο παθολόγο. Θέλουμε μόνιμες λύσεις, όχι εμβαλωματικές»

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς Κώστας Τσιμάρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό αφενός να αναλύσει την ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο

Γιώργος Τσιλιμιδός και Ζήσης Σκλαβουνάκης για την 1η Διαδικτυακή Συναυλία στον «ΚΕΦΑΛΟ»Γιώργος Τσιλιμιδός και Ζήσης Σκλαβουνάκης για την 1η Διαδικτυακή Συναυλία στον «ΚΕΦΑΛΟ»

Με αφορμή την 1η διαδικτυακή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» το Σάββατο 20 Μαρτίου, από τον Δήμο Αργοστολίου και την Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά,