Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Καππάτος: Υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ζώων

Διονύσης Καππάτος: Υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ζώων

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του συλλόγου ζωόφιλων του Δήμου Κεφαλονιάς «ΝΤΟΡΙΣ», Διονύσης Καππάτος.


Μετά την είδηση, ότι πιάστηκαν στο λιμάνι της Πάτρας βαν τα οποία είχαν μέσα ζώα συντροφιάς και τα οποία προορίζονταν για το εξωτερικό. Μια υπόθεση αγοραπωλησίας παράνομη.

Μίλησε για το καταφύγιο της Κεφαλονιάς και για τα ζώα που φιλοξενούνται στην συγκεκριμένη δομή και η συζήτηση συνεχίστηκε με ερωτηματικά για όλους εκείνους που προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους παρανόμως για δικό τους όφελος.

Μια συζήτηση πολύ ενδιαφέρουσα με πολλές αποκαλύψεις.

Ακούστε την εκπομπή

 

Related Post

Νικόλας Βαλλιανάτος: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά»Νικόλας Βαλλιανάτος: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά»

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλας Βαλλιανάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τα όσα προέκυψαν με την ανάθεση λειτουργίας του κυλικείου του σχολείου της Πάστρας, στην

Αγαθάγγελος Γεωργακάτος: «Ο “Ύμνος εις την Ελευθερίαν” πιο επίκαιρος και αρνητικά ταιριαστός, από ποτέ»Αγαθάγγελος Γεωργακάτος: «Ο “Ύμνος εις την Ελευθερίαν” πιο επίκαιρος και αρνητικά ταιριαστός, από ποτέ»

Ο Διευθυντής της Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Αγαθάγγελος Γεωργακάτος φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 με αφορμή την σπουδαία συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, «Ύμνος εις την Ελευθερίαν»

Παρεμβάσεις για την μεταφορά των κρεβατιών από την ΜΑΦ Αργοστολίου στην ΜΕΘ ΡίουΠαρεμβάσεις για την μεταφορά των κρεβατιών από την ΜΑΦ Αργοστολίου στην ΜΕΘ Ρίου

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Σαμούρης και Διονύσης Αραβαντινός, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”,