Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σπυρονικόλας Σολωμός: Ο Ζαπάντης ψεύδεται – Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες

Σπυρονικόλας Σολωμός: Ο Ζαπάντης ψεύδεται – Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες

Σπυρονικόλας Σολωμός: Ο Ζαπάντης ψεύδεται – Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες post thumbnail image

Απάντηση στο κείμενο- καταγγελία, θέλησε να δώσει ο α/δήμαρχος Ελειού- Πρόννων, Σπυρονικόλας Σολωμός.

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς, ο α/δήμαρχος Ελειού- Πρόννων, Σπυρονικόλας Σολωμός, θέλοντας να δώσει τη δική του απάντηση στο κείμενο του πρώην δημάρχου Ελειού – Πρόννων Ανδρέα Ζαπάντη ( το κείμενο  εδώ ).

Παραδέχεται ότι υπάρχουν προβλήματα και πως έχει μόνο τέσσερις εργάτες αλλά τονίζει ότι οι φωτογραφίες και όσα γράφονται είναι ψέματα.

Ακούστε τον κο Σολωμό:

Related Post

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο»Ευάγγελος Ευαγγελάτος: «η “πατρότητα” της φετινής έκθεσης ανήκει στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο»

Ο Ευάγγελος Ευαγγελάτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με την ιδιότητα του ως καλλιτέχνης- ζωγράφος, προκειμένου να δώσει πληροφορίες για την πολύ ωραία

Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί!Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος και τ. Γενικός Γραμματέας Νεας Γενιάς (Νέα Δημοκρατία) Παναγιώτης (Πάνος) Κανελοπουλος.

O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5O Αποστολάκης Αντώνης υποψήφιος με το ΚΚΕ (μ-λ), στον Cosmos 96,5

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ (μ-λ) Αποστολάκης Αντώνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Αποστολάκης ανέφερε ότι βρέθηκε στο νησί και είδε αρκετό κόσμο, που