Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Με αφορμή ένα καινούργιο αιολικό πάρκο που θα τοποθετηθεί στην θέση Ξερακιάς, ο Τάσος Τζωρτζάτος (τοπικός σύμβουλος Διλινάτων), θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, που μεταδόθηκε την Τετάρτη 19-9-2018.

 Το αιολικό πάρκο βεβαίως ήταν η αφορμή αλλά η συζήτηση κινήθηκε και σε άλλα επίπεδα και τα έργα της δημοτικής αρχής ήταν ένα σοβαρό θέμα καθώς όπως είπε ο κος Τζωρτζάτος, έργα που τους είχαν υποσχεθεί ή δεν έχουν γίνει καθόλου ή δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Θέλησε να σχολιάσει και τα τοπικά πολιτικά και όπως είπε, η καινούργια κίνηση πολιτών δεν θα μπορέσει να πάει μακριά. Επίσης τόνισε ότι η δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει και πως η “Ισχυρή Κεφαλονιά” πρέπει να γίνει αντιπολίτευση! Μάλιστα δεν έκρυψε και τον προσανατολισμό του σχετικά με τις τοπικές εκλογές και δήλωσε ευθέως ότι η “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, έχει όλα τα φόντα για να είναι η επόμενη δημοτική αρχή!

Ακούστε τον Τάσο Τζωρτζάτο:

 

Related Post

Ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας στον Cosmos 96,5 για το ιατρικό συνέδριοΟ Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας στον Cosmos 96,5 για το ιατρικό συνέδριο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με τον δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα. Αφορμή στάθηκε το ιατρικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την Ιθάκη στις 6 Αυγούστου και

Αργύρης Γαβριελάτος: «Πραξικοπηματική πράξη, να δημοπρατήσει η ΔΙΑΔΥΜΑ, έργο του Δήμου Αργοστολίου»Αργύρης Γαβριελάτος: «Πραξικοπηματική πράξη, να δημοπρατήσει η ΔΙΑΔΥΜΑ, έργο του Δήμου Αργοστολίου»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τις εξελίξεις στον ΦΟΔΣΑ αλλά και το νέο μηχάνημα- τεμαχιστή  που απέκτησε ο δήμος.

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Συγκινητική και πολύ όμορφη στιγμή η είσοδος των τροφίμων στο Γηροκομείο»Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Συγκινητική και πολύ όμορφη στιγμή η είσοδος των τροφίμων στο Γηροκομείο»

O αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου, Αριστοτέλης Μπατιστάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τα εγκαίνια του νέου γηροκομείου. Ο αντιπρόεδρος αναφερόμενος στα εγκαίνια, δεν έκρυψε