Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Με αφορμή ένα καινούργιο αιολικό πάρκο που θα τοποθετηθεί στην θέση Ξερακιάς, ο Τάσος Τζωρτζάτος (τοπικός σύμβουλος Διλινάτων), θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, που μεταδόθηκε την Τετάρτη 19-9-2018.

 Το αιολικό πάρκο βεβαίως ήταν η αφορμή αλλά η συζήτηση κινήθηκε και σε άλλα επίπεδα και τα έργα της δημοτικής αρχής ήταν ένα σοβαρό θέμα καθώς όπως είπε ο κος Τζωρτζάτος, έργα που τους είχαν υποσχεθεί ή δεν έχουν γίνει καθόλου ή δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Θέλησε να σχολιάσει και τα τοπικά πολιτικά και όπως είπε, η καινούργια κίνηση πολιτών δεν θα μπορέσει να πάει μακριά. Επίσης τόνισε ότι η δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει και πως η “Ισχυρή Κεφαλονιά” πρέπει να γίνει αντιπολίτευση! Μάλιστα δεν έκρυψε και τον προσανατολισμό του σχετικά με τις τοπικές εκλογές και δήλωσε ευθέως ότι η “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, έχει όλα τα φόντα για να είναι η επόμενη δημοτική αρχή!

Ακούστε τον Τάσο Τζωρτζάτο:

 

Related Post

Αντιπρόεδρος φοιτητών ΤΗΜΟ: «Δεν ξέρουμε τι πτυχίο θα πάρουμε»Αντιπρόεδρος φοιτητών ΤΗΜΟ: «Δεν ξέρουμε τι πτυχίο θα πάρουμε»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η αντιπρόεδρος των φοιτητών του Ληξουρίου και του τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων Νίκη Σκουμπούρη  προκειμένου να περιγράψει την εικόνα που

Γιώργος Κοκκόλης: Να επικρατήσει το μυαλό και όχι η καρδιάΓιώργος Κοκκόλης: Να επικρατήσει το μυαλό και όχι η καρδιά

Ο Γιώργος Κοκκόλης στην δεύτερη εμφάνισή του στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει και να αποφασίσει ποιον θέλει για τα επόμενα 4 χρόνια. Αρχικά

Ο Νικηφόρος Κουλουμπής στον COSMOS 96,5 για τις εθελοντικές δράσεις της ΟΝΝΕΔΟ Νικηφόρος Κουλουμπής στον COSMOS 96,5 για τις εθελοντικές δράσεις της ΟΝΝΕΔ

O πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Νικηφόρος Κουλουμπής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 με αφορμή το εθελοντικό έργο της οργάνωσης, το οποίο περιλαμβάνει καθαρισμούς παραλιών αλλά και αναδασώσεις.«Η ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς είναι κοντά