Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Μινέτος: O Δήμος έπρεπε να ενημερώσει για το έργο της παραλίας

Διονύσης Μινέτος: O Δήμος έπρεπε να ενημερώσει για το έργο της παραλίας

Διονύσης Μινέτος: O Δήμος έπρεπε να ενημερώσει για το έργο της παραλίας post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Μινέτος.


Την ημέρα που το «γουλόστρωτο» της παραλιακής άρχισε να γίνεται παρελθόν και μετά από γραπτή του παρέμβαση (δείτε εδώ) ο κος Μινέτος, θέλησε να μιλήσει για το έργο της παραλιακής (το οποίο υλοποιείται από το ΥΠΟΜΕΔΙ) όπου ο Δήμος – όπως είπε ο κος Μινέτος- φαίνεται ότι δεν είναι ενημερωμένος ενώ θα έπρεπε. Τόνισε ότι υπάρχει ελλιπής ενημέρωση προς τις άλλες παρατάξεις ενώ επισήμανε πως πρέπει να γίνουν επισκευές στο συγκεκριμένο κομμάτι αλλά πρώτα θα έπρεπε το σώμα να είναι ενήμερο. Ανέπτυξε μάλιστα και τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να επισκευαστεί και όχι να φτιαχτεί εκ νέου.

Στην συζήτηση παρέμβαση ζήτησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος, ο οποίος έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και στην ιστορία του γουλόστρωτου και μάλιστα είπε πως με βάση την μελέτη θα πρέπει να στρωθεί πάλι γουλί και όχι βότσαλο (όπως έγινε και στο κομμάτι από λαχαναγορά- Δεβοσέτου.) Έκανε και αναφορά στο κομμάτι της λαχαναγοράς που θα έπρεπε να φτιαχτεί πρώτα. Επιτακτική ανάγκη χαρακτήρισε τις σπηλαιώσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επικεφαλής της «Ενωμένης Τετράπολης» κος Ρουχωτάς, ο οποίος επιπροσθέτως ανέφερε το κομμάτι της μελέτης (την οποία όπως είπε την έχει), το οποίο περιγράφει τι υλικό πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να στρωθεί η παραλία.

Ακούστε την συνέντευξη με όλες τις παρεμβάσεις:

Related Post

Ο Σεκόντος Μποχάγιερ για την ζωή του, την «Τετρακτύς» και τους BeatlesΟ Σεκόντος Μποχάγιερ για την ζωή του, την «Τετρακτύς» και τους Beatles

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» είχε ένα διαφορετικό ύφος. Ξέφυγε από τα πολιτικά και ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά. Στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο Σεκόντος Μποχάγιερ, για

Ο Σταύρος Τραυλός για το νέο εμβολιαστικό κέντρο, τον τουρισμό και τα έργα οδοποιίαςΟ Σταύρος Τραυλός για το νέο εμβολιαστικό κέντρο, τον τουρισμό και τα έργα οδοποιίας

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5  με αφορμή το νέο εμβολιαστικό κέντρο που πρόκειται να εγκατασταθεί στον χώρο του Ιονίου Πανεπιστημίου. Όπως ανέφερε το εμβολιαστικό

Δήμητρα Κουτσούκη: «Η πρωτοβουλία μας για το COLORADD αφορά την συμπεριληπτικότητα»Δήμητρα Κουτσούκη: «Η πρωτοβουλία μας για το COLORADD αφορά την συμπεριληπτικότητα»

Στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε η καθηγήτρια Δήμητρα Κουτσούκη  (από το “εργαστήριο προσαρμοσμένης άθλησης/ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ) και μίλησε για  το ΚΩΔΙΚ-ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΊΑ “COLORADD “ το οποίο θα εφαρμοστεί στον Μύρτο. «Αυτή