Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Ο Σταύρος Τραυλός για το νέο εμβολιαστικό κέντρο, τον τουρισμό και τα έργα οδοποιίας

Ο Σταύρος Τραυλός για το νέο εμβολιαστικό κέντρο, τον τουρισμό και τα έργα οδοποιίας

Ο Σταύρος Τραυλός για το νέο εμβολιαστικό κέντρο, τον τουρισμό και τα έργα οδοποιίας post thumbnail image

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5  με αφορμή το νέο εμβολιαστικό κέντρο που πρόκειται να εγκατασταθεί στον χώρο του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Όπως ανέφερε το εμβολιαστικό κέντρο είναι απαραίτητο και εξήγησε: «Είχα οχλήσεις από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου για να βρεθεί ένα ακόμα κοντέινερ για τον εμβολιασμό. Διαπίστωσα και εγώ πηγαίνοντας για τον εμβολιασμό μου, ότι και ο κόσμος είναι πολύς και περιμένει στον ήλιο. Σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα άλλο εμβολιαστικό κέντρο, όπου και μεγάλος χώρος θα υπάρχει και τουαλέτες…». Ο κος Τραυλός επισήμανε ότι συνεννοήθηκε με  τον Πρύτανη και του καθηγητές  οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα, ότι το Ιόνιο Πανεπιστήμιο προσφέρει στην τοπική κοινωνία. Επίσης σημείωσε ότι στον χώρο θα μετεγκατασταθεί κάποιο εμβολιαστικό κέντρο της Κεφαλονιάς.

Ο κος Τραυλός πραγματοποίησε συνάντηση με τους επαγγελματίες του επισιτισμού οι οποίοι ουσιαστικά ζήτησαν από τον αντιπεριφερειάρχη ενημέρωση  για τους τουρίστες από την Μεγάλη Βρετανία. «Είναι πλέον θέμα της Μεγ. Βρετανίας να μας βάλει στο πράσινο. Ας μας δουν έστω ως προορισμούς μεμονωμένα  και όχι ως χώρα. Η Κεφαλονιά είναι στην καλύτερη κατάσταση στην Ελλάδα και από κρούσματα και από εμβολιασμούς» κατέληξε.

Αναφορά έγινε και στα έργα οδοποιίας τα οποία έχουν παγώσει το τελευταίο διάστημα. Όπως υποστήριξε λύθηκε το θέμα με την ιδιοκτήτρια του οικοπέδου στην στροφή στα Βλαχάτα και θα ξεκινήσουν οι ασφαλτοστρώσεις σε Αδράκι και Βλαχάτα και οι διαγραμμίσεις. «Υπάρχουν αρκετά κονδύλια για έργα οδοποιίας στην Κεφαλονιά και από την Περιφέρεια και από αποζημιώσεις για τον Ιανό. Θα τοποθετηθούν σε πολλά σημεία και μπάρες προστασίας» ανέφερε.   

Σχετικά με τα παράπονα του κόσμου για τα χόρτα που δεν έχουν κοπεί σε διάφορα σημεία της Κεφαλονιάς- αρμοδιότητας της Περιφέρειας- ο κος Τραυλός εξήγησε ότι είναι ένα έργο που απαιτεί κάποια διαδικασία και πρόθεσή τους είναι να γίνει ενιαία σε όλη την Κεφαλονιά. Μάλιστα σημείωσε ότι έχει ζητήσει την βοήθεια του Δήμου, για κοπή σε κάποια σημεία, καθώς η Περιφέρεια δεν διαθέτει συνεργεία.

 

Related Post

Σωτήρης Κουρής: «Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των νησιών»Σωτήρης Κουρής: «Η Περιφερειακή Αρχή προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα των νησιών»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου Σωτήρης Κουρής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να εκφράσει την άποψή του για το φλέγον ζήτημα της ΕΔΑΚΙ

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Μελέτες 30 εκατομμυρίων ευρώ- Μέχρι Μάρτιο θα εντάξουμε και το μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος»Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Μελέτες 30 εκατομμυρίων ευρώ- Μέχρι Μάρτιο θα εντάξουμε και το μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος»

Για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αργοστολίου, που ψηφίστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της χρονιάς, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Αφού επισήμανε

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»

Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της επικοινωνίας ήταν να ενημερώσει για την μεγάλη κινητοποίηση – συγκέντρωση που διοργανώνει. Στις 26