Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Δημήτρης Τζανετάτος:Το λιμενικό ταμείο αδιαφορεί για τα προβλήματα της Σάμης- Αλέξανδρος Μοσχονάς: Παλεύω με την γραφειοκρατία

Δημήτρης Τζανετάτος:Το λιμενικό ταμείο αδιαφορεί για τα προβλήματα της Σάμης- Αλέξανδρος Μοσχονάς: Παλεύω με την γραφειοκρατία

Δημήτρης Τζανετάτος:Το λιμενικό ταμείο αδιαφορεί για τα προβλήματα της Σάμης- Αλέξανδρος Μοσχονάς: Παλεύω με την γραφειοκρατία post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησαν ο πρόεδρος του συλλόγου εμπόρων και καταστηματαρχών Σάμης «Γιαλός» ο κος Τζανετάτος προκειμένου να απαριθμήσει τα προβλήματα της παραλιακής ζώνης της Σάμης. Τηλεφωνική συνέντευξη όμως έδωσε και ο πρόεδρος του λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς, θέλοντας να απαντήσει σε όλα όσα καταλογίστηκαν σε βάρος του από τον σύλλογο.


 

Ο σύλλογος της Σάμης με ανακοίνωσή του (εδώ η ανακοίνωση) είχε επισημάνει όλα τα προβλήματα που εντοπίζονται στην παραλιακή ζώνη της περιοχής από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο τονίζοντας ότι είναι πολλές οι φορές που τα έχει αναφέρει στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου λαμβάνοντας μόνο υποσχέσεις.

Έκτος από τα θέματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες μίλησε και για όλα τα προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμα και σωματικές βλάβες στους τουρίστες αναφέροντας σπασμένα σκαλιά στην παραλία, ντους σε επικίνδυνα σημεία, σκουριασμένα παγκάκια κλπ. Τέλος, ανέφερε ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ούτε μια συνεδρίαση με τους αρμόδιους προκειμένου να βρεθούν λύσεις.

Αμέσως μετά τις τοποθετήσεις του προέδρου του συλλόγου, με τηλεφωνική επικοινωνία ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου θέλησε να δώσει απαντήσεις στα όσα ειπώθηκαν. Ξεκίνησε με το ότι όλα αυτά τα γνωρίζει και προσπαθεί να βρει λύσεις όμως παλεύει με την γραφειοκρατία η οποία είναι «Δαιδαλώδης». Ανέφερε πως έχουν γίνει κάποιες ενέργειες αλλά τα θέματα είναι περίπλοκα. Για το γεγονός πως γνωρίζει όλα τα προβλήματα τόνισε χαρακτηριστικά: “Βρίσκομαι συχνά στην Σάμη και ξέρω τα προβλήματα, εξάλλου στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου υπάρχει και άτομο από τη Σάμη που μου μεταφέρει τα προβλήματα”

Τέλος ο κος Μοσχονάς αναφέρθηκε και σε θέματα δικαιοδοσίας Λιμενικού Ταμείου σε άλλες περιοχές της Κεφαλονιάς.

 

Related Post

Αλέκος Καλαφάτης: «Θα ήθελα να ζητήσουν την γνώμη μου για το έργο της παραλίας»Αλέκος Καλαφάτης: «Θα ήθελα να ζητήσουν την γνώμη μου για το έργο της παραλίας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης και Δήμαρχος Αργοστολίου, Αλέκος Καλαφάτης. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρόσωπο των ημερών, καθώς τις τελευταίες ημέρες ξηλώθηκε

Ο Θανάσης Τζήμερος στον Cosmos 96,5Ο Θανάσης Τζήμερος στον Cosmos 96,5

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μίλησε τηλεφωνικώς ο Θανάσης Τζήμερος, ο ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία, ξανά! Ο ίδιος δεν συμμετέχει ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές, καθώς θεωρεί

Ο Σωτήρης Κουρής στο Cosmos 96,5Ο Σωτήρης Κουρής στο Cosmos 96,5

Με αφορμή δύο – πολύ σοβαρές- επερωτήσεις στο επερχόμενο περιφερειακό συμβούλιο, ο τέως α/περιφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και την εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.