Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Τζωρτζάτος: Ο,τι έχω στην ψυχή μου, το έχω και στο στόμα μου- Δεν κρύβομαι!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Ο,τι έχω στην ψυχή μου, το έχω και στο στόμα μου- Δεν κρύβομαι!

Μετά από απουσία αρκετού καιρού, ο Γιώργος Τζωρτζάτος επέστρεψε,

θέλοντας να υπενθυμίσει στον κόσμο, όλα έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα, πηγαίνοντας μάλιστα αρκετό καιρό πίσω και συγκεκριμένα στην προηγούμενη τουριστική περίοδο και όσα έγιναν με την δημοπράτηση των παραλιών.

Αναφέρθηκε και στα κληροδοτήματα του δήμου αλλά και σε όλες τις μελέτες που έχει αφήσει έτοιμες από την εποχή που ήταν πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο.

Related Post

Με φρέσκιες ιδέες και καινοτόμες δράσεις, σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού ο Βίκτωρ ΡουχωτάςΜε φρέσκιες ιδέες και καινοτόμες δράσεις, σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού ο Βίκτωρ Ρουχωτάς

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Σύμβουλος σε Θέματα Πολιτισμού, ο κος Βίκτωρ Ρουχωτάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να εξηγήσει ποιες θα είναι οι

Νίκος Σκλάβος: “Πρέπει η Κεφαλονιά να γνωρίσει τον Γεράσιμο Σκλάβο”Νίκος Σκλάβος: “Πρέπει η Κεφαλονιά να γνωρίσει τον Γεράσιμο Σκλάβο”

Ο ανιψιός του Γεράσιμου Σκλάβου, Νίκος Σκλάβος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την απόφαση της οικογένειας να δοθούν τα έργα του καλλιτέχνη στον Δήμο Αργοστολίου.

Δασικοί χάρτες – Κεφαλονιά : Και το κράτος πρέπει να αποδείξει ότι του ανήκει μια έκταση!Δασικοί χάρτες – Κεφαλονιά : Και το κράτος πρέπει να αποδείξει ότι του ανήκει μια έκταση!

Το θέμα των δασικών χαρτών συζητήθηκε εκτενώς χθες στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του COSMOS 96,5.  Ο τοπογράφος και μηχανικός Γιώργος Παπαϊωάννου , ο Αλέξανδρος Παντελειός , με