Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Αραβαντινός: Το Δημοτικό Συμβούλιο παρουσιάζει εικόνα πλήρους αποσύνθεσης

Διονύσης Αραβαντινός: Το Δημοτικό Συμβούλιο παρουσιάζει εικόνα πλήρους αποσύνθεσης

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η θέα”, με τον δημοτικό σύμβουλο της “Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς” Διονύση Αραβαντινό.

Πολλά τα θέματα που έθιξε.

Αρχικά τόνισε πως η δημοτική αρχή φέρνει θέματα προς συζήτηση στο ΔΣ χωρίς να τα έχει μελετήσει και αυτό το είπε με αφόρμη το θέμα του βιολογικού της Σκάλας με κάποια θέματα τα οποία η Δημοτική Αρχή δεν γνώριζε.

Μίλησε και για τα σχεδόν άδεια έδρανα της συμπολίτευσης ακόμα και την ώρα της ψηφοφορίας.

Σχετικά με την συνάντηση Σπίρτζη – Θεοπεφτάτου τόνισε ότι οι συζητήσεις δεν τον ενδιαφέρουν και θέλει να δει πράξεις, επισημαίνοντας μάλιστα ότι στην Παλική, λίγες μέρες πριν την άφιξη των πρώτων τουριστών, τα πάντα είναι ξεχαρβαλωμένα.

Το θέμα του ΤΕΙ ήταν όμως αυτό που είχε την περισσότερη συζήτηση, καθώς είναι το θέμα των ημερών, με ενέργειες οι οποίες δεν έχουν γίνει και θα έπερεπε να είναι και πιο μαζικές και πιο συστηματικές και όχι να υπάρχουν επιτροπές αποτελούμενες απο 4 άτομα.

Related Post

Νίκος Κουρκουμέλης: «Γίνονται έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή – Ευχαριστημένος με την τουριστική σεζόν»Νίκος Κουρκουμέλης: «Γίνονται έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή – Ευχαριστημένος με την τουριστική σεζόν»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και Τουρισμού, Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αρκετές ευχάριστες ειδήσεις για την περιοχή του. Μίλησε αρχικά για την περιοχή

Σπύρος Σπαθής: « Πολύ φοβάμαι ότι θα θελήσουμε ξανά τον ενιαίο δήμο»Σπύρος Σπαθής: « Πολύ φοβάμαι ότι θα θελήσουμε ξανά τον ενιαίο δήμο»

Στην Σάμη μεταφέρθηκε η εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» και είχε επικοινωνία με τον δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Σπαθή. Γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης ο κος Σπαθής, άρχισε αμέσως την περιγραφή

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»

Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Σάμης και περιφερειακός σύμβουλος Παναγής Δρακουλόγκωνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει απαντήσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με