Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μάκης Καούκης: Η Δημοτική Αρχή έχει υποβαθμίσει περιοχές

Μάκης Καούκης: Η Δημοτική Αρχή έχει υποβαθμίσει περιοχές

Μάκης Καούκης: Η Δημοτική Αρχή έχει υποβαθμίσει περιοχές post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos96,5 φιλοξενήθηκε ο τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου Μάκης Καούκης.

Με αφορμή τα εγκαίνια του εργοστασίου αφαλάτωσης, ο κος Καούκης ξεκίνησε, κάνοντας μια πολύ σημαντική επισήμανση, ότι υπάρχουν περιοχές στο Αργοστόλι όπως οι λαϊκές κατοικίες, το δίκτυο ύδρευσης δεν έχει αλλάξει (υπάρχουν ακόμα αμιαντοσωλήνες). Ως εκ τούτου, δεν θα είναι πόσιμο το νερό για όλους τους κατοίκους. Ανέφερε μάλιστα, ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ έκανε λάθος στο Δημοτικό Συμβούλιο που είπε ότι οι λαϊκές κατοικίες έχουν αναβαθμιστεί καθώς σύμφωνα με τον κο Καούκη η περιοχή είναι πλήρως υποβαθμισμένη.

Ο καλεσμένος αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που εκτελούνται στο Αργοστόλι, τονίζοντας ότι όλοι ταλαιπωρούνται και δεν γίνονται έργα που να ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα του πολίτη.

Έκανε μια αναδρομή στις εποχές που εργάστηκε και στην παραλία Αργοστολίου όταν στρώθηκε το γουλί  αλλά και σε έργα που έχει κάνει στο κοιμητήριο του Δραπάνου, όπου όπως είπε, ο ίδιος είχε κάνει πρόβλεψη για ράμπες αναπήρων.

Ακούστε τον κο Καούκη.

Related Post

Κουρκουμέλης: «Η πλωτή του Πόρου είναι ένα όνειρο ετών, που ολοκληρώνεται»Κουρκουμέλης: «Η πλωτή του Πόρου είναι ένα όνειρο ετών, που ολοκληρώνεται»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για τα έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή αρμοδιότητας του και για το μεγάλο έργο με την εγκατάσταση της

Συνέντευξη μελών της “Ελλήνων Συνέλευσις”Συνέντευξη μελών της “Ελλήνων Συνέλευσις”

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν 2 μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις», ο Γιώργος Βαρτελάς και ο Γιάγκος Μεταξάς. Μετά την εκδήλωση που πραγματοποίησαν σε γνωστή καφετέρια και ανέλυσαν

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις τουΑριστοτέλης Μπατιστάτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις του

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε για δεύτερη φορά, γι’ αυτή την προεκλογική περίοδο ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αριστοτέλης Μπατιστάτος. Υπενθύμισε για μια ακόμα φορά τις