Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις του

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις του

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις του post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε για δεύτερη φορά, γι’ αυτή την προεκλογική περίοδο ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αριστοτέλης Μπατιστάτος.

Υπενθύμισε για μια ακόμα φορά τις θέσεις του αλλά και τις θέσεις που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τόνισε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ανανεωτική αριστερά των επόμενων ετών και έχει όραμα. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα για την έξοδο της χώρας από την κρίση».

Σε ερώτηση για τα άτομα που έχουν έρθει από άλλα κόμματα, απάντησε πως αυτοί που ήρθαν κατάλαβαν ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που μπορεί να κάνει την διαφορά και να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν. Επισήμανε δε, ότι από όποιο χώρο και αν προέρχονται τα άτομα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις του.

Κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η κυβέρνηση που θα βγει, θα είναι για 4 χρόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα για 4 χρόνια. «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συνεχίσει την βιώσιμη ανάπτυξη. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Related Post

Διονύσης Αραβαντινός: Δεν υπάρχουν προβληματικές περιοχές, αλλά προβληματικές Δημοτικές ΑρχέςΔιονύσης Αραβαντινός: Δεν υπάρχουν προβληματικές περιοχές, αλλά προβληματικές Δημοτικές Αρχές

Ο Διονύσης Αραβαντινός μια μέρα μετά το θέμα των λαϊκών κατοικιών και την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, θέλησε να παρέμβει και να πει την άποψή του για το θέμα.

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου Μιχάλης Γάκης. Το θέμα: Η παραλία του Μύτρου και τα προβλήματά της. Προβλήματα χρόνια τα οποία δεν λύνονται και

Ο Γιάννης Κουρούκλης στον Cosmos 96,5Ο Γιάννης Κουρούκλης στον Cosmos 96,5

Ο επικεφαλής της Λαϊκής συσπείρωσης για τον δήμο Αργοστολίου, Γιάννης Κουρούκλης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5. Σε μια αναφορά του για την έως τώρα λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, είπε