Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Καππάτος: «Έρχονται πέντε νέες κλίνες ΜΕΘ»

Παναγής Καππάτος: «Έρχονται πέντε νέες κλίνες ΜΕΘ»

Παναγής Καππάτος: «Έρχονται πέντε νέες κλίνες ΜΕΘ» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, προκειμένου να ενημερώσει για όλες τις ενέργειες που γίνονται  για να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο το πλήγμα που δέχονται διάφοροι τομείς.

Ο κος Καππάτος  ενημέρωσε αρχικά για τις ενέργειες που γίνονται για τον τουρισμό και για την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Υπουργό και υφυπουργό τουρισμού, την περιφερειάρχη και τους βουλευτές των Ιονίων Νήσων. «Τους δώσαμε γραπτώς τις προτάσεις μας και τους εξηγήσαμε ότι το 70% της οικονομίας των νησιών στηρίζεται στον τουρισμό. Σκοπός ήταν να συζητηθούν τα οικονομικά θέματα που θα προκύψουν, αλλά και ο τρόπος λειτουργίας των καταστημάτων- καταλυμάτων όταν ανοίξουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής, ενώ επισήμανε ότι η Ελλάδα αποτελεί τον νούμερο 1 ταξιδιωτικό προορισμό (λόγω κορωνοϊού).

Στην συνέχεια η συζήτηση στράφηκε γύρω από το θέμα της υγείας. Όπως ανακοίνωσε ο κος Καππάτος, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη  ανάμεσα στην Περιφερειάρχη, τους βουλευτές των νησιών και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ και συζητήθηκαν οι προσλήψεις του υγειονομικού  προσωπικού. Ο κος Καππάτος διευκρίνισε  ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να έρθει στην Κεφαλονιά, όταν δεν θα έχει κίνητρα. «Συζητήσαμε για τα κίνητρα που θα πρέπει να δίνονται στους γιατρούς με το πιο ισχυρό να είναι η μοριοδότητση» υπογράμμισε.

Ο κος Καππάτος προέβη και σε μια αποκάλυψη για την ΜΕΘ του νοσοκομείου. Όπως αποκάλυψε θα έρθουν στην Κεφαλονιά 5 κλίνες ΜΕΘ. «Είναι καινούργιες, δεν είναι αυτές πήγαν στην Πάτρα. Θα έρθουν τις επόμενες μέρες και θα είναι πλήρως εξοπλισμένες» ανέφερε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι: «Το στοίχημα είναι να στελεχωθούν και να γίνουν λειτουργικές».

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Related Post

Σπύρος Σαμούρης: «Στόχος μας, να γίνει ο δήμος μας φιλόξενος για τον ντόπιο και τον τουρίστα»Σπύρος Σαμούρης: «Στόχος μας, να γίνει ο δήμος μας φιλόξενος για τον ντόπιο και τον τουρίστα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», παραχώρησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Σπύρος Σαμούρης. Το πρώτο που θέλησε να καταστήσει σαφές ήταν ότι την θέση που έχει την επέλεξε ο

Η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου για τα κρούσματα κορωνοϊού, τον μοριακό αναλυτή και την χρήση μάσκαςΗ πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου για τα κρούσματα κορωνοϊού, τον μοριακό αναλυτή και την χρήση μάσκας

Η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σοφία Ζαφειράτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». «Είμαστε ακόμα σε καλή κατάσταση» Η κα Ζαφειράτου αναφέρθηκε στην πορεία του

Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο Γαβρίλη Ρασσιά σχετικά με το λιμενικό ταμείο, ο εισπράκτορας των λιμενικών τελών στην Σάμη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η