Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Δυστυχώς κάποια μαγαζιά φέτος δεν θα ανοίξουν»

Σταύρος Σπαθής: «Δυστυχώς κάποια μαγαζιά φέτος δεν θα ανοίξουν»

Σταύρος Σπαθής: «Δυστυχώς κάποια μαγαζιά φέτος δεν θα ανοίξουν» post thumbnail image

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ο κος Σπαθής θέλησε να σχολιάσει την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά το lockdown των επιχειρήσεων λόγω κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος υπογράμμισε πως: «μετά τις 27 Απριλίου αναμένεται μια χαλάρωση των μέτρων και θα πρέπει να  δούμε ποιοι επαγγελματίες θα ανοίξουν  και αν θα έχουμε τουριστική σεζόν. Θα είναι ευχής έργο να προλάβουμε Ιούλιο και Αύγουστο» και συμπλήρωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται στην λίστα με τις πιο ασφαλείς χώρες για ταξίδια.

Ο κος Σπαθής σχολίασε και όλα τα βοηθήματα που έχουν δοθεί έως τώρα από την κυβέρνηση με προγράμματα και επιδοτήσεις , τονίζοντας όμως πως δεν έχουν δοθεί οι απαραίτητες διευκρινήσεις για το κάθε βοήθημα. Ενημέρωσε επίσης πως τόσο ο ίδιος  όσο και το επιμελητήριο είναι σε επαφή με  τα αρμόδια υπουργεία για να είναι σίγουροι ότι όλα αυτά τα βοηθήματα είναι προς όφελος των επαγγελματιών.

Ο πρόεδρος καυτηρίασε το γεγονός, ότι δεν επιδοτούνται τα ενοίκια των επαγγελματιών των οποίων οι επιχειρήσεις έκλεισαν με απόφαση του κράτους. «Κάποια μαγαζιά δεν θα καταφέρουν να ανοίξουν και κάποια θα κλείσουν για πάντα. Με αυτό το σκεπτικό έστειλα και την επιστολή στον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Related Post

Δήμητρα Κουτσούκη: «Η πρωτοβουλία μας για το COLORADD αφορά την συμπεριληπτικότητα»Δήμητρα Κουτσούκη: «Η πρωτοβουλία μας για το COLORADD αφορά την συμπεριληπτικότητα»

Στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε η καθηγήτρια Δήμητρα Κουτσούκη  (από το “εργαστήριο προσαρμοσμένης άθλησης/ΣΕΦΑΑ/ΕΚΠΑ) και μίλησε για  το ΚΩΔΙΚ-ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΊΑ “COLORADD “ το οποίο θα εφαρμοστεί στον Μύρτο. «Αυτή

Νίκος Φραντζής: «Με την αξιοποίηση του αγκυροβολίου, αναβαθμίζεται όλη η περιοχή»Νίκος Φραντζής: «Με την αξιοποίηση του αγκυροβολίου, αναβαθμίζεται όλη η περιοχή»

Ικανοποιημένος από την ευρύτατη πλειοψηφία, με την οποία πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο η αξιοποίηση του Τουριστικού Αγκυροβολίου στην Αγία Πελαγία, εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νίκος Φραντζής.  Φιλοξενήθηκε

Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ»Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ»

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Φραντζής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την ανοιχτή πρόσκληση που εξέδωσε με σκοπό την συγκρότηση επιτροπής διαβούλευσης. Ο