Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Δημήτρης Μαντζουράτος για την κατολίσθηση στο Ξι, τις εξορύξεις και την απεργία

Ο Δημήτρης Μαντζουράτος για την κατολίσθηση στο Ξι, τις εξορύξεις και την απεργία

Ο Δημήτρης Μαντζουράτος για την κατολίσθηση στο Ξι, τις εξορύξεις και την απεργία post thumbnail image

Η κατολίσθηση στο Ξι, οι εξορύξεις στο Ιόνιο και η απεργιακή κινητοποίηση της 2ας Οκτωβρίου  ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Ληξουρίου, Δημήτρη Μαντζουράτο ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ξεκινώντας με το θέμα της κατολίσθησης, ο κος Μαντζουράτος ανέφερε ότι από θαύμα δεν υπήρξε κάποιο θύμα στο Ξι και επέρριψε ευθύνες στον δήμαρχο τονίζοντας : «Δεν είναι δυνατόν να λέει ο δήμαρχος ότι βάζει πινακίδες και δίχτυ και πάνε και τα βγάζουν. Να πάρει αυστηρότερα μέτρα και να γίνουν μελέτες για την προστασία του λαού. Αν υπήρχε εκεί ένα παιδί τι θα γινόταν;».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι εισηγητής του θέματος σχετικά με τις εξορύξεις, στο δημοτικό συμβούλιο και επισήμανε ότι οι εξορύξεις δε πρέπει να γίνουν γιατί θα καταστραφεί ο φυσικός μας πλούτος, η θάλασσά μας, το περιβάλλον μας. Επιπρόσθετα, το χρηματικό  κέρδος των νησιών μας είναι μηδαμινό και έτσι δεν αξίζει να διακινδυνεύσουμε τις ζωές μας, μιας και ελλοχεύει και ο κίνδυνος των σεισμών. Δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει και την συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1-10-2019 στις 18:00 έξω από την αντιπεριφέρεια.

«Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης έρχεται να καταστρέψει τα εργασιακά και δεν πρέπει να περάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Μαντζουράτος, σχετικά με την απεργία της Τετάρτης 2-10  τονίζοντας ότι χρειάζεται όλοι να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις  για τις διεκδικήσεις μας.

Related Post

Σταύρος Τραυλός: «Για εμάς είναι έργο πρώτης προτεραιότητας ο δρόμος Αργοστόλι- Πόρος»Σταύρος Τραυλός: «Για εμάς είναι έργο πρώτης προτεραιότητας ο δρόμος Αργοστόλι- Πόρος»

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την αποκάλυψη ότι θα φτιαχτεί ο δρόμος Αργοστολίου- Πόρου. Όπως είπε ο

Διονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμήςΔιονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμής

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων σχετικά με την γραμμή Πάτρα- Σάμη – Ιθάκη, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας. Έκανε μια μικρή αναδρομή της ιστορίας και τόνισε ότι

Γιώργος Τσιλιμιδός: «Σε καραντίνα οι 2 υπάλληλοι και οι επαφές τους- Τεστ στον δήμο Παρασκευή και Δευτέρα»Γιώργος Τσιλιμιδός: «Σε καραντίνα οι 2 υπάλληλοι και οι επαφές τους- Τεστ στον δήμο Παρασκευή και Δευτέρα»

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» δίνοντας την εικόνα που επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου μετά τα δύο κρούσματα που εντοπίστηκαν. «Είμαστε σε ανησυχία,