Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», είχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίσης.

Ευθύς στις απαντήσεις του και δίνοντας το στίγμα των ΑΝΕΛ αλλά και τις θέσεις του κόμματος. Αρχικά ανέφερε πως παύει να είναι εκπρόσωπος του κόμματος γιατί θέλει να είναι «εντάξει» απέναντι στους συνυποψήφιούς του.

Αναφέρθηκε σε πληθώρα θεμάτων, μιλώντας για τον πρόεδρο του κόμματος αλλά και για την αποχώρησή τους από την κυβέρνηση.

Μίλησε για τις αποζημιώσεις που αξιώνει η Ελλάδα από την Γερμανία αλλά και για τις εξορύξεις στο Ιόνιο.

Ο λόγος για τον οποίο κατεβαίνει στην ευρωβουλή είναι όπως είπε: «Πρέπει η Ελλάδα να αποκτήσει φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο και να υπάρξουν νέοι που θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη στάση της Ευρώπης προς την Ελλάδα».

Τέλος, αποκάλυψε ποιος είναι ο «Θανάσης», της διαφήμισης που προκάλεσε σάλο. Ο «Θανάσης» είναι ο κάθε Έλληνας, που αν του τάξει κάποιος κάτι θα τον ακολουθήσει.

Ακούστε τον κο Τοσουνίδη.

Related Post

Νίκος Σκλάβος: “Πρέπει η Κεφαλονιά να γνωρίσει τον Γεράσιμο Σκλάβο”Νίκος Σκλάβος: “Πρέπει η Κεφαλονιά να γνωρίσει τον Γεράσιμο Σκλάβο”

Ο ανιψιός του Γεράσιμου Σκλάβου, Νίκος Σκλάβος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την απόφαση της οικογένειας να δοθούν τα έργα του καλλιτέχνη στον Δήμο Αργοστολίου.

Δημήτρης Μαρκάτος: «Τίποτα πιο αυθεντικό, από το να σέβεσαι την άποψη των ειδικών»Δημήτρης Μαρκάτος: «Τίποτα πιο αυθεντικό, από το να σέβεσαι την άποψη των ειδικών»

Ο διευθυντής  Β/βάθμιας εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Δημήτρης Μαρκάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους και το πώς θα λειτουργήσουν

Γιάννης Κούτρας: «Η ανταμοιβή μας είναι το χειροκρότημα του κόσμου»Γιάννης Κούτρας: «Η ανταμοιβή μας είναι το χειροκρότημα του κόσμου»

Ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος ερμηνευτής Γιάννης Κούτρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την Κεφαλονιά. «Είμαι πολύ χαρούμενος που