Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σοφία Ζαφειράτου: Δε μπορεί το νησί να κλωτσάει τις ευκαιρίες που έχει

Σοφία Ζαφειράτου: Δε μπορεί το νησί να κλωτσάει τις ευκαιρίες που έχει

Σοφία Ζαφειράτου: Δε μπορεί το νησί να κλωτσάει τις ευκαιρίες που έχει post thumbnail image

Θέση για όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Αργοστολίου, πήρε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς Σοφία Ζαφειράτου, δίνοντας τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι  η Θέα”.

Φανερά απογοητευμένη από την απόφαση  για τη μεταφορά 2 κρεβατιών στο νοσοκομείο του Ρίου.

Τόνισε ότι το νοσοκομείο έχει πολλά προβλήματα και δεν γίνονται να τα κάνουν περισσότερα παίρνοντας τέτοιες αποφάσεις.

Επισήμανε ότι απο τη στιγμή που υπάρχει ο εξοπλισμός για μονάδα εντατικής θεραπείας, ας στείλουν γιατρούς και όχι να παίνουν από εδώ την περιουσία του νοσοκομείου.

Related Post

Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς, πύραρχος Ψαρρός Κωνσταντίνος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για τα σοβαρά θέματα, αρμοδιότητας της υπηρεσίας, για τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται την

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το έργο που κάνουμε στην Περιφέρεια!Παναγής Δρακουλόγκωνας: Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το έργο που κάνουμε στην Περιφέρεια!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Νιφοράτος: «Η χρονική στιγμή για τις εκπτώσεις δεν είναι κατάλληλη»Νιφοράτος: «Η χρονική στιγμή για τις εκπτώσεις δεν είναι κατάλληλη»

O πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου «Η Κράνη» Ιάκωβος Νιφοράτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για τα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της Κεφαλονιάς. Ο κος Νιφοράτος αναφέρθηκε στις