Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Χρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα Ρουχωτά

Χρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα Ρουχωτά

Χρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα Ρουχωτά post thumbnail image

Ο Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρ Ρουχωτάς, φιλοξενήθηκε στην COSMOS 96,5  και μίλησε για την πρωτοβουλία να τιμήσει και η Σερβία την Επανάσταση του 1821.

Ο κος Ρουχωτάς αναφέρθηκε στην ιστορική σημερινή μέρα, καθώς πριν από 22 χρόνια ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στην τότε Γιουγκοσλαβία και πρέπει να αποτίσουμε  φόρο τιμής σε όσους έχασαν την ζωή τους. Αναφορικά με την Επανάσταση τόνισε ότι σήμερα ο κος  Πέτρος Πετράτος,  από το θέατρο θα δώσει μια σύντομη συνέντευξη για τους κοινούς αγώνες Ελλήνων και Σέρβων ενάντια των Τούρκων. «Έτσι όπως πριν από 22 χρόνια οι Έλληνες ήταν στο πλευρό των Σέρβων, έτσι και πριν από 200 χρόνια Σέρβοι και Έλληνες ήταν πάλι μαζί» τόνισε ο κος Ρουχωτάς.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία του – και με την συμβολή του Πρέσβη – να ενεργοποιήσουν τους Δήμους της Σερβίας, ξεκινώντας από τους αδελφοποιημένους δήμους να φωταγωγηθούν τα κτίρια. «Στον Δήμο Σάμπατς, στο Βόσδοβατς και στον δήμο Βελιγραδίου θα φωταγωγηθούν κτίρια και θα μπουν ελληνικές σημαίες» σημείωσε ο Επίτιμος Πρόξενος και συμπλήρωσε ότι Έλληνες και Σέρβοι έχουν κοινούς αγώνες!

 

Related Post

Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ανοίγει ο δρόμος για  το χτύπημα των δικαιωμάτων που σχετίζονται με τη μητρότητα»Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ανοίγει ο δρόμος για  το χτύπημα των δικαιωμάτων που σχετίζονται με τη μητρότητα»

Ο πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μαντζουράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να δημοσιοποιήσει ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό θέμα που αφορά την άδεια επαπειλούμενης κύησης

Ο Μανώλης Μαυρομάτης στον Cosmos 96,5Ο Μανώλης Μαυρομάτης στον Cosmos 96,5

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Μανώλης Μαυρομάτης γνωστός και από την δημοσιογραφική του ιδιότητα. Ο Μανώλης Μαυρομάτης έκανε μια

Σταύρος Σπαθής: «Όχι σε συγκεκριμένα μαγαζιά οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων – Θα κάνουμε καταγγελία»Σταύρος Σπαθής: «Όχι σε συγκεκριμένα μαγαζιά οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων – Θα κάνουμε καταγγελία»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν στο να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας για τους ελέγχους που γίνονται το τελευταίο διάστημα