Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Χρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα Ρουχωτά

Χρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα Ρουχωτά

Χρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα Ρουχωτά post thumbnail image

Ο Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρ Ρουχωτάς, φιλοξενήθηκε στην COSMOS 96,5  και μίλησε για την πρωτοβουλία να τιμήσει και η Σερβία την Επανάσταση του 1821.

Ο κος Ρουχωτάς αναφέρθηκε στην ιστορική σημερινή μέρα, καθώς πριν από 22 χρόνια ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στην τότε Γιουγκοσλαβία και πρέπει να αποτίσουμε  φόρο τιμής σε όσους έχασαν την ζωή τους. Αναφορικά με την Επανάσταση τόνισε ότι σήμερα ο κος  Πέτρος Πετράτος,  από το θέατρο θα δώσει μια σύντομη συνέντευξη για τους κοινούς αγώνες Ελλήνων και Σέρβων ενάντια των Τούρκων. «Έτσι όπως πριν από 22 χρόνια οι Έλληνες ήταν στο πλευρό των Σέρβων, έτσι και πριν από 200 χρόνια Σέρβοι και Έλληνες ήταν πάλι μαζί» τόνισε ο κος Ρουχωτάς.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία του – και με την συμβολή του Πρέσβη – να ενεργοποιήσουν τους Δήμους της Σερβίας, ξεκινώντας από τους αδελφοποιημένους δήμους να φωταγωγηθούν τα κτίρια. «Στον Δήμο Σάμπατς, στο Βόσδοβατς και στον δήμο Βελιγραδίου θα φωταγωγηθούν κτίρια και θα μπουν ελληνικές σημαίες» σημείωσε ο Επίτιμος Πρόξενος και συμπλήρωσε ότι Έλληνες και Σέρβοι έχουν κοινούς αγώνες!

 

Related Post

Διονύσης Τρωιάνος:  «Δεν περίμενα ότι θα υπήρχαν τόσο μεγάλες αντιδράσεις εκφράζοντας την άποψή μου»Διονύσης Τρωιάνος:  «Δεν περίμενα ότι θα υπήρχαν τόσο μεγάλες αντιδράσεις εκφράζοντας την άποψή μου»

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους», Διονύσης Τρωιάνος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις  για την ανακοίνωσή του σχετικά