Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»

Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»

Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν» post thumbnail image

Μετά την  κατολίσθηση στην παραλία του Ξι, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και τα μέτρα προφύλαξης.

Αρχικά ο κος Κατσιβέλης εμφανίστηκε ανακουφισμένος που δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, όμως ταυτόχρονα ήταν και ανήσυχος καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι λουόμενοι δεν υπολογίζουν τις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί σε μέρη που δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. «Την ώρα που φτάσαμε στο σημείο για να δούμε την κατολίσθηση, ακριβώς δίπλα ήταν ένα ζευγάρι που είχε αφήσει τα πράγματά του και έκανε μπάνιο. Δίπλα στις πέτρες και στα χώματα της κατολίσθησης».

Σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να παίρνονται, ο Δήμαρχος τόνισε ότι σε κάθε αρχή της σεζόν, παίρνουν από το λιμενικό ορισμένες οδηγίες για τοποθέτηση πλεγμάτων, πινακίδων κλπ.  «Ο κόσμος δεν πειθαρχεί. Βάζουμε πινακίδες και τις βγάζουν, τις πετάνε ή τις παίρνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλα θέματα για τον δήμο Ληξουρίου, ο κος Κατσιβέλης επισήμανε ότι ο η προσπάθεια με την καθημερινότητα συνεχίζεται και σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα.

Related Post

Μάκης Μεταξάς: «Γίνεται αγώνας να μην αναδειχθεί το μνημείο»Μάκης Μεταξάς: «Γίνεται αγώνας να μην αναδειχθεί το μνημείο»

Σε μια ακόμα εκπομπή, φιλοξενούμενος ήταν ο τέως νομάρχης Μάκης Μεταξάς, ένας άνθρωπος που παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να αναδειχθεί ο αρχαιολογικός πλούτος της περιοχής του. Αυτή

Ηλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοιΗλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοι

Στην τελευταία από παραταξιακής άποψης εκπομπή, σε σχέση με το σχέδιο νόμου “Κλεισθένης”, στο στούντιο του cosmos96,5  φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης ΦΙΚΟ,  Ηλίας Παρίσης.

Γεράσιμος Μπεριάτος: «Η κατάδυση είναι απόλυτα ασφαλής αλλά δεν έχει αναδειχθεί»Γεράσιμος Μπεριάτος: «Η κατάδυση είναι απόλυτα ασφαλής αλλά δεν έχει αναδειχθεί»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, φιλοξενήθηκε ο κος Γεράσιμος Μπεριάτος προκειμένου να συζητήσουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα, τις καταδύσεις. Ο κος Μπεριάτος δραστηριοποιείται στις