Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»

Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»

Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν» post thumbnail image

Μετά την  κατολίσθηση στην παραλία του Ξι, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και τα μέτρα προφύλαξης.

Αρχικά ο κος Κατσιβέλης εμφανίστηκε ανακουφισμένος που δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, όμως ταυτόχρονα ήταν και ανήσυχος καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι λουόμενοι δεν υπολογίζουν τις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί σε μέρη που δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. «Την ώρα που φτάσαμε στο σημείο για να δούμε την κατολίσθηση, ακριβώς δίπλα ήταν ένα ζευγάρι που είχε αφήσει τα πράγματά του και έκανε μπάνιο. Δίπλα στις πέτρες και στα χώματα της κατολίσθησης».

Σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να παίρνονται, ο Δήμαρχος τόνισε ότι σε κάθε αρχή της σεζόν, παίρνουν από το λιμενικό ορισμένες οδηγίες για τοποθέτηση πλεγμάτων, πινακίδων κλπ.  «Ο κόσμος δεν πειθαρχεί. Βάζουμε πινακίδες και τις βγάζουν, τις πετάνε ή τις παίρνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλα θέματα για τον δήμο Ληξουρίου, ο κος Κατσιβέλης επισήμανε ότι ο η προσπάθεια με την καθημερινότητα συνεχίζεται και σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα.

Related Post

Ο Παναγιώτης Κονταρίνης για τον τελικό κυπέλλουΟ Παναγιώτης Κονταρίνης για τον τελικό κυπέλλου

Στην εκπομπή «Παίξε Μπαλίτσα», μίλησε το μέλος του ΔΣ του Παλληξουριακού, Παναγιώτης Κονταρίνης εν’ όψει του τελικού Κυπέλλου. Αναφέρθηκε αρχικά στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα (ΔΑΚ Αργοστολίου) όπου όπως τόνισε

Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος»Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει για θέματα που αφορούν τον νομό μας αλλά και για

Γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου: «Οι παράνομοι θα μας βρουν απέναντί τους»Γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου: «Οι παράνομοι θα μας βρουν απέναντί τους»

Ο γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου Αλέξανδρος Πεφάνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο, όταν ένα συμβατικό αυτοκίνητο και χωρίς